Se den danske stacking-elite dyste om topplaceringer i det årlige DM i speedstacking.

Kom og se hurtige hænder og hoveder i kamp om pokaler og medaljer, når både nye talenter og den danske stacking-elite er samlet til DM i sportstacking i KU.BE; heriblandt William og Alexander, som begge er placeret blandt de 50 bedste i verden.

Der bliver også mulighed for at gense indtil flere verdensrekordindehavere ved stackingbordene: Da der blev afholdt VM i KU.BE i april 2022, blev der sat officiel verdensrekord i double-kategorien Child/Parent 11+.

Program til DM:

Lørdag 19/11 2022  kl. 10.00 - 17.00

10:00    Dørene åbnes, registrering og betaling starter. Der bliver budt velkommen af FIU (Frederiksberg Idræt).
10:20    Prelims singles og doubles starter (man skal senest gå til on deck bordet kl. 11:50)

Søndag 20/11 2022 kl. 10.00 - 16.00

10:00 Dørene åbner - Finaler i alle singles og doubles – der vil være løbende præmieoverrækkelse

Finaler

10:30 - 14:45: Afventer endelig turneringsplan
15:00    SOC i alle discipliner
16:00    Tak for denne gang.

Tiderne er vejledende og skal tages med forbehold, ligesom turneringsledelsen forbeholder sig retten til at fremskynde eller strække turneringen, bytte om på divisionernes rækkefølge i finalerne hvis det skønnes nødvendigt og til fordel for turneringens afvikling