Den populære Kulturnat - for børn! Her i KU.BE kan I opleve en interaktiv skattejagt: Nøglemysteriet.

Kulturnatten for børn er tilbage! - og i KU.BE kan I igen opleve Nøglemysteriet - den populære interaktive skattejagt fra sidste år, som foregår på alle KU.BEs etager.

Du kan købe dit armbånd til Den Lille Kulturnat hos os i KU.BE.

Nøglemysteriet - Interaktiv skattejagt
Kom ud i alle afkroge af KU.BE på en fantasifuld interaktiv skattejagt. Børn og voksne går på jagt med deres smartphone efter digitale nøgler som er fordelt over hele KU.BE - i alle husets rutsjebaner og klatrelabyrinter. Finder du de rette nøgler får du adgang til endnu flere sjove udfordringer og måske et hemmeligt møde med den mystiske nøglemager.

Familievenlig fællesspisning
Tag plads ved langbordene og del et godt måltid mad sammen med andre, når der serveres aftensmad til både store og små maver fra kl. 17-20 i SPISE.STUEN. Der kræves ikke reservation - du kan komme når som helst i tidsrummet og sætte dig til bords.

Den Lille Kulturnat
Den Lille Kulturnat foregår over hele byen den 13. marts 2020 i tidsrummet kl. 16.00-21.00, og der er kun adgang med billet. Billetten til Den Lille Kulturnat er et armbånd, der kan købes i  KU.BEs frontdesk eller i 7-Eleven. Med armbåndet er der fri adgang til arrangementerne i Den Lille Kulturnats program. Armbåndet koster 85 kr., hvis man er fyldt 12 år og man kan gratis medbringe fire børn under 12 år. Armbåndet vil ikke gælde som rejsehjemmel (billet) til bus, tog og Metro. Programmet kan ses på kulturnatten.dk  

Der er kun arrangementer for børn i programmet.
Målgrupperne er: Små børn mellem 2-5 år og store børn mellem 6-12 år. Det kræver kulturpas at deltage i aktiviteterne.

Type
Bevægelse
Spil
Spisning
Målgruppe
Børn
(2-12 år)
Dato og Tidspunkt
13. marts 2020Kl. 16:00 til 21:00
Sted
Over hele KU.BE, i alle KU.BEs mellemrum
Pris
Armbåndet koster 85 kr., hvis man er fyldt 12 år og man kan gratis medbringe fire børn under 12 år.