Filmfestival for børn og unge

BUSTER er Danmarks største filmfestival for børn og unge mellem 3-16 år, og den finder hvert år sted over 10 dage i september i en lang række biografer, kulturhuse og museer i København og hovedstadsområdet. BUSTER filmfestival viser et bredt udvalg af de bedste film fra hele verden og en billet koster altid kun 15 kr.

BUSTER tager film til børn og unge alvorligt og finder film, der kan være skæve, udfordrende, inspirerende, lærerig eller underholdende. Det er festivalens ambition at møde vores unge publikum i øjenhøjde med historier skildret ud fra deres synsvinkel, samt at præsentere dem for film og filmkulturer fra alle verdenshjørner.

Læs mere om Buster filmfestival

Kl. 10.00: Normer
Hvad tænker andre om mig? Passer jeg ind? Er jeg normal? At føle sig anderledes har de fleste prøvet, men når man samtidig ikke føler sig accepteret, er det en hård kamp at stå alene med. Denne kortfilmpakke portrætterer seks børn, der afviger fra normen, men kæmper for at holde fast i, hvem de er.

  • Undertekster: Dansk
  • Spilletid: 1 time og 18 min.

Køb billet (for skoler). Almindelige festivalgængere kan købe billet i døren.

Kl. 12.00: Strawberry Days
Sol, jordbær og svensk sommer. Ren idyl. Det er dog langt fra den virkelighed, som den unge Wojtek oplever, da han rejser fra Polen for at arbejde på en jordbærplantage i Sverige. Men så møder han Annelie, og de to sarte sjæle tiltrækkes instinktivt af hinanden – som møl til en flamme.

  • Instruktør: Wictor Ericsson
  • Sprog: Polsk, engelsk, svensk
  • Undertekster: Engelsk
  • Spilletid: 93 min.

Køb billet (for skoler). Almindelige festivalgængere kan købe billet i døren.  

 

Type
Festival
Film
Målgruppe
Unge
Børn
Dato og Tidspunkt
5. oktober 2017Kl. 10:00 til 14:00
Sted
Performancesalen
Pris
15 kr. (købes i døren)