Filmfestival for børn og unge

BUSTER er Danmarks største filmfestival for børn og unge mellem 3-16 år, og den finder hvert år sted over 10 dage i september i en lang række biografer, kulturhuse og museer i København og hovedstadsområdet. BUSTER filmfestival viser et bredt udvalg af de bedste film fra hele verden og en billet koster altid kun 15 kr.

BUSTER tager film til børn og unge alvorligt og finder film, der kan være skæve, udfordrende, inspirerende, lærerig eller underholdende. Det er festivalens ambition at møde vores unge publikum i øjenhøjde med historier skildret ud fra deres synsvinkel, samt at præsentere dem for film og filmkulturer fra alle verdenshjørner.

Læs mere om Buster filmfestival

Kl. 10.00: Kønsroller
Hvad indebærer det at være dreng eller pige i dag? Tidligere var kønsrollerne klart opdelte, og en masse krav og traditioner begrænsede, hvad kønnene måtte. Nutildags er kønsrollerne i opbrud, og det dykker kortfilmpakkens syv film ned i.

  • Sprog: Dansk Dub
  • Spilletid: 58 min. 

Køb billet (for skoler). Almindelige festivalgængere kan købe billet i døren.

Kl. 12.00: Filthy 
Gør vi i samfundet nok for at hjælpe voldtægtsofre? Kvinder fortier ofte seksuelle overgreb af frygt for det forløb, der følger. Dette kompromisløse drama går helt tæt på den traumatiske oplevelse og dens efterdønninger, men er samtidig historien om en ung piges ukuelige mod.

  • Instruktør: Tereza Nvotova
  • Sprog: Slovakisk
  • Undertekster: Engelsk
  • Spilletid: 87 min.

Køb billet (for skoler). Almindelige festivalgængere kan købe billet i døren.

Type
Festival
Film
Målgruppe
Børn
Unge
Dato og Tidspunkt
11. oktober 2017Kl. 10:00 til 14:00
Sted
Performancesalen
Pris
15 kr. (købes i døren)