Er du lærer eller pædagog? Så læs vores bookingprocedurer nedenfor

KU.BE skal rumme folk i alle aldre og med forskellige temperamenter og behov, og det kan godt være en udfordring at sikre en god balance mellem de mange brugergruppers behov.

Derfor er det vigtigt, at du som pædagog eller lærer selv går aktivt rundt i huset og holder opsyn med børnene. Alle legefaciliteterne er bygget til at kunne bære voksne, så der er intet til hinder for at lade sig rive med og kaste sig ud i legen. Det er endda sundt!

Du kan også lade dig inspirere af undervisningmateriale udviklet særligt til KU.BE.

Booking for skoler og institutioner
Vi henviser daginstitutioner og skoler til nedenstående bookingprocedurer.

En booking er først endelig, når du har modtaget en skriftlig eller mundtlig bekræftelse. Du kan altså ikke booke ved at lægge en besked på telefonsvareren.

Daginstitutioner
Daginstitutioner skal melde deres ankomst på forhånd ved at rette henvendelse til os på telefon 28 98 09 24. Vi kan max. rumme 4 daginstitutioner ad gangen, og besøget må max. vare 2,5 timer inklusiv spisning.

Skoler
Alle skoler på Frederiksberg har fået tildelt tider i KU.BE's Puls-lokale. Kontakt os på telefon 28 98 09 23 for at få oplyst jeres tider. For at komme på venteliste skriv til cawi05@frederiksberg.dk.

Få desuden inspiration til en sjov og anderledes idrætstime i KU.BE og download undervisningsmateriale specifikt udviklet til huset og haven.

Skoler uden for Frederiksberg
Skoler uden for Frederiksberg skal melde deres ankomst på forhånd ved at rette henvendelse til os på cawi05@frederiksberg.dk eller telefon 28 98 09 23. Vi kan max. tage imod 2 klasser om dagen.