Ny udstilling om frivillighed kan snart opleves i KU.BE
Inden længe åbner en ny udstilling i KU.BE, der fortæller historien bag 8 aktive frivilliges engagement på Frederiksberg.

Frivilligheden spiller en stor rolle på Frederiksberg, hvor mange frivillige hver dag gør en stor forskel for andre mennesker og for fællesskabet. 

Og fra den 29. januar kan interesserede gæster nu opleve udstillingen ”Frivillighedsbilleder”, der sætter ansigt på 8 aktive frivillige, som er engageret i forskelligt frivilligt arbejde på Frederiksberg.

De frivilliges indsats er med til at skabe livskvalitet i hverdagen for mange mennesker på Frederiksberg - både for dem, der nyder godt af den frivillige indsats, og for de frivillige selv. Og med udstillingen kan interesserede få et indblik i nogle af de mange aktiviteter, byens frivillige er involveret i.

Billederne er taget af fotograf Kasper Nybo og kommer til at hænge i foyeren i KU.BE på 1. sal. Udstillingen kan opleves fra den 29. januar. Kan du ikke vente, kan du lige nu se udstillingen på Frederiksberg Rådhus.

Læs desuden hele historien bag de 8 fortællinger.

Overvejer du selv at blive frivillig, kan du også blive en del af KU.BE's KulturCrew.

Du er også velkommen til at henvende dig til Frederiksbergs frivillighedskoordinator på tlf. 28 98 18 70 eller skrive til frivilligmatch@frederiksberg.dk, hvis du har lyst til at høre mere om forskellige muligheder for frivilligt arbejde på Frederiksberg.