KU.BE søger frontdesk-koordinator (barselsvikariat)
Vi søger pr. 1. september en frontdesk-koordinator i et barselsvikariat (37 t/uge).

Vi søger pr. 1. september eller snarest derefter en frontdeskkoordinator (37 t/uge) i et barselsvikariat. Du skal have erfaring fra bar-, spillesteds- eller servicebranchen og gerne med en kultur-, bevægelses- eller sundhedsbaggrund.

Vi søger et struktureret og udadvendt energibundt, der i en koordinerende ansvarsfunktion brænder for selv at levere god service for vores gæster samt for at koordinere et frontdeskteam på omkring 25 (deltids)medarbejdere. Du skal derudover have lyst til/erfaring med at udvikle, planlægge og eksekvere projekter til gavn for vores besøgende.


Stillingen rummer bl.a.:

Administrative opgaver i form af:
 • En koordinator-/supervisionsfunktion: dvs. at oplære, vejlede og vagtplanskoordinere frontdesk-medarbejderne med fokus på at sikre et højt serviceniveau over for alle besøgende.
 • Koordinering af events i tæt samarbejde med husets administration.
 • Koordinering af bardrift (opsætning og bemanding) i forbindelse med events/arrangementer.
 
Praktiske opgaver i form af:
 • En værts-/frontdeskfunktion i åbningstiden: dvs. at sikre en god kontakt til og samarbejde med brugere af huset, herunder foreninger, institutioner og arrangører samt husets øvrige besøgende.
 • At være den, der er med til at afvikle husets forskellige arrangementer, herunder praktiske opgaver før, under og efter et givent arrangement.
   
Den største opgave:
 • At udvise ro og overblik i en til tider travl og uforudsigelig hverdag, hvor det vigtigste er altid at tage tingene med et smil, og sørge for at tingene spiller

   
Om dig
For at kunne varetage disse opgaver/funktioner forventer vi, at du:
 • Er fagligt stærk indenfor servicefaget og har erfaring fra kultur-, bevægelses- og/eller sundhedsfeltet.
 • Har erfaring med team-koordinering, projektplanlægning og projektudvikling.
 • Er en solid praktiker, gerne med erfaring fra en lignende stilling.
 • Har erfaring med at planlægge og eksekvere events og arrangementer.
 • Kan gå forrest, arbejde selvstændigt og struktureret i et dynamisk hus under udvikling.
 • Er stabil, fleksibel, ansvarsbevidst og en teamworker med gode samarbejdsevner.
 • Har lyst og mulighed for at arbejde udvalgte aften- og weekendvagter (ikke fast).

 
KU.BEs mission
KU.BEs mission er at ophæve de etablerede grænser mellem kultur og bevægelse og skabe en unik og innovativ ramme, hvor der (spontant) kan opstå nye, kreative og legende måder at kombinere fysisk, intellektuel og kunstnerisk udfoldelse på.


Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder og projektudvikler Christian Rottbøll på chro02@frederiksberg.dk


Søg stillingen her:
KU.BE søger frontdeskkoordinator (barselsvikariat).
 

Ansættelsesvilkår og ansøgning
Ansættelse ønskes fra den 1. september eller snarest derefter. Løn-og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Vikariatet udløber d. 1. juli 2020 - evt.med mulighed for forlængelse.
Du får indflydelse på dine arbejdsopgaver og en hverdag, som er afvekslende og udfordrende. Arbejdstiden er oftest indenfor normal kontortid, men der må påregnes enkelte fleksible arbejdsdage (sene eftermiddage/aftener/ weekenddage) efter aftale indenfor husets åbningstider (hverdage ml. kl. 9-21, lørdag ml. 10-20 og søndag ml. kl. 10-15).
Ansøgning og CV sendes online via ansøgningslinket i stillingsopslaget nedenfor senest torsdag d. 20. juni kl. 12.00 med forventede samtaler uge 26.


Søg stillingen her:

KU.BE søger frontdeskkoordinator (barselsvikariat).