KU.BE søger frivilligkoordinator (studiejob 20 timer pr. uge)
Jobnyt: KU.BE søger en frivilligkoordinator pr. 1. februar.

KU.BE søger en frivilligkoordinator pr. 1. februar, der skal være tovholder for de frivillige i KU.BEs KulturCrew og videreudvikle på de nuværende rammer for frivillighed. Stillingen er et studiejob, deltid på 20 t./uge.

KU.BE faciliterer og arrangerer en bred vifte af kulturelle arrangementer og aktiviteter med fokus på kvalitet og mangfoldighed. Vi afholder mere end 150 årlige kulturarrangementer og har p.t. omkring 20 frivillige tilknyttet huset (læs mere på http://kube.frederiksberg.dk).

KulturCrew består af 4 forskellige grupper (EventCrew, PromotionCrew, StageCrew og ”Byrumsambassaden”) som både arbejder hver for sig og sammen. KulturCrew har været i gang siden september 2017 og har allerede realiseret flere tiltag, udviklet arrangementskoncepter og været med til at afvikle mange typer af arrangementer.

Du vil som frivilligkoordinator have fokus på at udvikle og styrke KU.BEs arbejde med frivillighed. Du vil have en koordinerende funktion og sikre samarbejdet mellem de 4 frivilliggrupper og mellem KulturCrew og relevante afdelinger i KU.BE/samarbejdspartnere.

Dine opgaver vil bestå i:
- Tovholderfunktion for de forskellige crews og rekruttering af frivillige
- Sikre motiverende og samlende rammer for frivillige
- Projekt/event-sparring i samråd med relevante fagfunktioner
- Kommunikations-bindeled ml. frivillige og husets øvrige medarbejdere.
- Afholde møder, samle op, skrive kontrakter etc.

Vi forventer, at du
-
Er studerende og i gang med en relevant uddannelse indenfor KU.BEs profil/spændvidde
- Har erfaring med frivilligt arbejde, gerne i en koordinerende rolle.
- Har erfaring med afvikling af events/koncerter, projektudviklingsprocesser og mødefacilitering
- Er struktureret (også administrativt) og kan bevare overblikket i travle situationer
- Kan arbejde fleksibelt (dag/aften) i et til tider hektisk hus og er klar til at gå forrest
- Forstår at motivere og få andre med, er social og god til at skabe/vedligeholde relationer

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder & projektudvikler Christian Rottbøll  på chro02@frederiksberg.dk.

KU.BEs mission
KU.BE er Frederiksbergs nye og ambitiøse kultur- og bevægelseshus, der åbnede ved Flintholm i september 2016. KU.BEs mission er at ophæve de etablerede grænser mellem kultur og bevægelse og skabe en unik, innovativ ramme, hvor der (spontant) kan opstå nye, kreative og legende måder at kombinere fysisk, intellektuel og kunstnerisk udfoldelse på.

 Ansættelsesvilkår og ansøgning
Ansættelse pr. 1.2 efter gældende overenskomst. Den forventede ugentlige arbejdstid er 20 timer, og der må påregnes varierende dage/tidsrum efter aftale. Ansøgningsfristen er torsdag d. 13.12 kl. 12 med forventede samtaler i uge 51. Ansøgning og CV sendes via opslaget på Frederiksberg Kommunes hjemmeside: https://www.frederiksberg.dk/job/kube-soger-frivilligkoordinator