KU.BE søger en køkkenchef
Vi skal starte et nyt spisested op i vores fantastiske kultur- og bevægelseshus. Derfor søger vi pr. 1/3 (gerne før) en køkkenchef, som har lyst til et spændende job, hvor fokus er at ”banke en forretning op” i et attraktivt og ambitiøst kulturelt miljø.

Som køkkenchef er du ansvarlig for at udvikle vores café- og konferenceforretning. Du skal udarbejde madkoncepter, sammensætte menukort og sikre at både café-, koncert- og teatergæster såvel som konference- og mødedeltagere bliver serviceret. 

Din opgave bliver desuden i samråd med KU.BE’s leder at rekruttere og oplære det rigtige team, som vil lave lækker og ærlig mad og levere god service.

Om dig
Du brænder for kvalitet i alt, hvad du foretager dig, og har øje for detaljerne i såvel det gastronomiske som det økonomiske. Du stiller krav til dig selv og dine ansatte, udfordrer og giver konstruktiv kritik. Du kan lide at arbejde i et højt tempo i et kreativt miljø med en uformel omgangstone og humor, og empati og et smil er naturligt for dig.

Som køkkenchef går du forrest som den servicemindede og professionelle rollemodel, der selv indgår som en del af teamet i vagtplanen og efter behov. Du må således forvente skiftende arbejdstider, og det er vigtigt, at du er fleksibel og har forståelse for, at ledelsesrollen kræver, at du er synlig.

Vi forventer, at du:

  • Er en dygtig og kreativ håndværker med en stor portion faglig stolthed, og du er gerne kokkeuddannet
  • Har erfaring med udvikling af menukort og madkoncepter inkl. priskalkulationer
  • Har ledelses/koordinatorerfaring og gerne inkl. erfaring med økonomistyring
  • Kommer med stor lyst, vilje og evne til at udvikle og skabe resultater
  • Er pligtopfyldende, struktureret, servicemindet, fleksibel og løsningsorienteret
  • Har gode samarbejdsevner, udstråler ro og overblik samt evner at modstå pres
  • Har øje for mersalg, markedsføring og godt IT-kendskab

Om os
KU.BE er Frederiksbergs nye ambitiøse kultur- og bevægelseshus i fire etager, som danner rammen om teater, koncerter, møder, holdtræning, leg og meget mere. KU.BE åbnede på Flintholm i september 2016.

Vi er en innovativ kulturinstitution i vækst, hvor kvalitet, kreativitet og højt serviceniveau er afgørende. 

  • Vi lægger vægt på kvalitet, bæredygtighed og omtanke for maden.
  • Vi er et ungt hus med en café, der skal startes op fra bunden. Alt er nyt, og vi har store ambitioner for god service, maden og fremtiden.
  • Vi er et team, der består af en administration og driftsmedarbejdere, som du kommer til at arbejde sammen med i hverdagen.  

KU.BE’s åbningstider er kl. 9-21 (man-fre), kl. 10-20 (lør) og kl. 10-15 (søn). Spisestedets åbningstider fastlægges i samarbejde med dig.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte KU.BE’s leder & projektudvikler, Christian Rottbøll på chro02@frederiksberg.dk eller tlf. 2898 0112.

Ansættelsesvilkår og ansøgning
Stillingen ønskes besat senest 1.marts, gerne før. Ansættelse sker efter gældende overenskomst og den forventede ugentlige arbejdstid er 37 timer. Du får indflydelse på dine arbejdsopgaver og en hverdag, som er afvekslende og udfordrende, med fleksible arbejdstider primært i cafeens åbningstider.

Ansøgning og CV sendes online via ansøgningslinket senest mandag d. 22 januar kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 4. 

Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.