Copenhagen Jam & Dance Skate tilbyder gratis træning

Er du vild med rulleskøjter, groovy musik og rytmisk bevægelse? Så tilbyder Copenhagen Jam & Dance Skate undervisning og træning i dans på rulleskøjter.

Vi træner grundelementer som basistrin, teknik, balance, flow og bounce i samklang med musikkens rytmer, som vi kombinerer i utallige fælles rutiner med inspiration fra funk & hip-hop kulturen. 

Praktisk
Erfaring på quads er en forudsætning og alder er 15+ for at deltage. Du er komfortabel på dine skøjter og kan rulle og stoppe. Toe Stops og bremser umuliggør Dance Skate, så vi kører uden. 

Mills Skate Shop stiller et antal quads til rådighed til undervisningen, så kom ind og prøv. Fanger sporten dig, forventes det, at du på sigt anskaffer egne skøjter. Vi kan ikke garantere skøjter i alle størrelser.

Underlag er trægulv. Alle hjul-hårdheder fungerer afhængig af temperament og hang til grip vs. slides. Vi anbefaler hårdhed ml. 84-96. Større hjul er tungere, og kontakten med underlag bliver mindre. Vi anbefaler derfor mindre hjul med diameter 50-60 mm for quads og med med smal kontaktflade under 38 mm i bredden.

Træningen annonceres også som events på Facebook.

Kontakt

  • Kent Jacobsen, 2621 1262
  • Jeanne Munthesen, 2834 1438
  • Klas Lindberg

150 moves fra The Infamous Skating Couple: https://youtu.be/k3JO0SlEUWY

Foto: Remy Van Donk

Faste aktiviteter i KU.BE
De faste aktiviteter i KU.BE arrangeres og afvikles af foreninger og andre samarbejdspartnere. Information om hold, priser og tilmelding fås derfor hos den enkelte aktør.

Tidspunkt

Lørdag
Kl. 14-17 (PULS)

Målgruppe
Unge, Voksne
(15+)
Sted
PULS
Arrangør
CPH Jam & Dance Skate
Dato
11. august 2018 til 29. juni 2019