KU.BE rummer og indrammer alle typer af events.

Konferencer
I KU.BEs største lokale, Performancesalen, med plads til op til 230 siddende gæster og ’state of the art’ lys- og lydudstyr tilbydes optimale rammer for alle slags konferencer. Er der kun behov for 100 siddepladser og måske et mindre formelt setup, kan husets stoletribune skubbes tilbage, så der frigøres plads til enten en caféopstilling eller biografopstilling. Det tilstødende lokale, PULS, kan desuden lejes med til fx mindre workshopforløb i forbindelse med konferencer og/eller spisning. (Bemærk, at PULS er et stort og meget lyst lokale med store vinduer, som ikke kan blændes.)

Store og små receptioner
Både Performancesalen, PULS og KU.BEs øvrige lokaler kan lejes til business- og foreningsaktiviteter, konferencer, møder, undervisningsforløb, release-parties eller andet, hvor der deltager alt mellem 30 og 250 gæster. Du er velkommen til selv at sætte dit præg på lokalerne med udsmykning og opstilling af møbler, hvis dette ønskes. Private arrangementer som receptioner, bryllupsfester, fødselsdage, dåbsfester, konfirmationer og lignende kan ikke afholdes i KU.BE. 

Tilkøb
Teknisk service og forplejning kan tilkøbes til alle arrangementer, og i KU.BE kan vi også være behjælpelige med at arrangere underholdning eller komme med anbefalinger til oplevelser på Frederiksberg, hvis fx dine gæster kommer udenbys fra.

Transport
KU.BEs placering på Flintholm meget tæt på metro og S-tog gør det let for virksomheder og andre at invitere til konferencer og receptioner uden store trafikale udfordringer.

Kontakt