I KU.BE er der et særligt fokus på samarbejde med erhvervslivet.

Konferencefaciliteter
I KU.BE’s største lokale ”Performancesalen” med plads til op til 250 siddende gæster og ’state of the art’ lys- og lydudstyr tilbydes optimale rammer for alle slags konferencer. Er der kun behov for 100 siddepladser og måske et mindre formelt setup, kan husets stoletribune skubbes tilbage, så der frigøres plads til enten en caféopstilling eller biografopstilling. Det tilstødende lokale ”Pulssalen” kan desuden lejes med til fx mindre workshopforløb i forbindelse med konferencer og/eller spisning.

Store og små receptioner
Både ”Performancesalen”, ”Pulssalen” og KU.BE’s øvrige lokaler kan lejes til receptioner, konferencer, møder, undervisningsforløb, release parties eller andet, hvor der deltager alt mellem 30 og 250 gæster. Du er velkommen til selv at sætte dit præg på lokalerne med udsmykning og opstilling af møbler, hvis dette ønskes.

Tilkøb
Teknisk service og forplejning kan tilkøbes til alle arrangementer, og I KU.BE kan vi også være behjælpelige med at arrangere underholdning eller komme med anbefalinger til oplevelser på Frederiksberg, hvis fx dine gæster kommer udenbys fra.

Med eget workshopkøkken og bigård i byhaven forventer vi desuden i snarlig fremtid at kunne invitere til teambuildingforløb, hvor personalegrupper kan mødes om tilberedningen af mad, slyngning af honning og ølbrygning.  

KU.BE’s placering på Flintholm, meget tæt på metro og S-tog, gør det let for virksomheder og andre at invitere til konferencer og receptioner uden store trafikale udfordringer.