Kom og lær en af gadekunstens genrer at kende og sæt dit præg på KU.BEs indvendige vægge og miljø.

Frederiksberg Kunstnerlaug afvikler en tapeart-workshop i samarbejde med Christina Vedel fra Underværk. Du vil blive inspireret til at udfolde dig i en helt specielt kunstart, der har uanede udtryk og muligheder.

Om Tapeart
Tapeart er et kunstværk oprettet med tape. Der bruges lærredstape, pakningstape eller gaffatape. Tapeart udviklede sig fra bykunst i 1960'erne som et alternativ til den vidt udbredte brug af spraydåser i den urbane kunstscene. Tapeart kan fastgøres til en væg for at danne konturen i et billede eller kan formes til tredimensionelle skulpturer. I takt med at streetart er rykket ind på både gallerier og museer, har tapeart fået en opblomstring især i storbyerne Berlin og New York. 

På denne workshop kan alle deltage uden forudsætninger. Christina Vedel kommer med oplæg og instruktioner, og sammen prøver vi kræfter med tapeartens muligheder. 

Pris : 100 kr. Medlemmer af Frederiksberg Kunstnerlaug 50 kr.
Mødested: Hovedindgang til KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frb.
Max. 30 deltagere. Tilmelding inden 28 okt. på formand@frederiksberg-kunstnerlaug.dk.
Gebyr indbetales samtidigt med tilmelding på foreningens konto: reg.nr. 1551 Kontonr. 11304230 (Danske Bank).


Om Christina Vedel
Christina Vedel er den glade indehaver af Billedskolen Underværk. Hun har 18 års erfaring indenfor billedkunstundervisning og har lavet utal af projekter i alle genrer.
"Jeg sætter fokus på plads til fordybelse, eksperimenteren, fællesskab og faglighed inden for det billedskabende arbejde. Med eksperimenteren vil jeg gerne signalere, at der ikke findes et egentligt facit på, hvad der er rigtigt og forkert, smukt eller grimt. Eksperimenter handler i min verden om de muligheder, der opstår i en proces".

Om Frederiksberg Kunstnerlaug
Frederiksberg Kunstnerlaug er den største sammenslutning af bildende kunstnere på Frederiksberg. Den er drevet af  en gruppe aktive kunstnere på Frederiksberg, som har ambitioner for kunsten i lokalområdet. Visionen for kunstnerlauget er at fremme lokalt engagement ved at etablere en platform for dialog, debat og erfaringsdeling gennem netværksdannelse for kunstnere, vækstlag og kunstinteresserede samt bidrage til indsigt i samtidskunsten og kunstmiljøet på Frederiksberg.
For mere information eller lyst til at skabe kultur sammen med os, kontakt formand Rithva på e-mail formand@frederiksberg-kunstnerlaug.dk tlf. 22998509 efter kl.10. Vi indgår gerne i nye tværkulturelle samarbejder.

Type
Workshop
Målgruppe
16+
Dato og Tidspunkt
31. oktober 2019Kl. 17:00 til 21:00
Pris
100 kr.