40 år i dansk musik med et af landets fineste guitarister.

Aske Jacoby, en af dette lands fineste guitarister, har siden 2013 helt og holdent helliget sig sin karriere som guitarist, sanger og sangskriver. Nu kan du komme helt tæt på, når Aske optræder solo.

Aske Jacoby beskriver selv sine sange som folk/rock med et twist eller americana from outer space. Når han lander i KU.BE, har han 40-års musikerfaring fra den danske musikscene med sig på scenen – samt sine sange fra de sidste tre soloudgivelser plus nye sange fra det kommende album.

Med afsæt i sine seneste soloalbums, Chant (2014), Luna Plena Super Me (2016) og Live In Paris (2017) demonstrerer Aske Jacoby sangskrivning på højt niveau og stor originalitet. Han har allerede turneret flere gange i Danmark, Norden og Frankrig, hvor det franske publikum for alvor har taget musikken til sig.

Enkelthed og elegance i stærke og overraskende melodier og storytelling med stor dybde, båret af Askes uomtvistelige musikalitet, varme stemme og guitarspil i international klasse. Publikum tages med på rejse og vender opløftede og inspirerede tilbage. En tidløs, varm og rørende oplevelse.

Foto: Gritt Sanders

Type
Koncert
Dato og Tidspunkt
7. februar 2019Kl. 20:00
Pris
100 Kr