Lav sjove aktiviteter, små forsøg og få spændende fortællinger, når vi sammen zoomer ind på seje smådyrs liv, former, farver, bevægelser og forvandlinger!

Hvem er de farligste, stærkeste og sejeste smådyr? Hvordan ser biens øjne ud helt tæt på? Hvad er en melorm egentlig for et dyr? Hvor mange øjne har en edderkop? Hvad spiser en bænkebider? Og mange andre spørgsmål kan vi sammen finde svarene på i KUBE, hvor vi i uge 30 vil have forskellige naturfaglige, kreative, kropslige og sanselige workshops med fokus på smådyr. Naturvejlederne medbringer forskellige smådyr, og gennem spændende fortællinger, sjove aktiviteter og små forsøg zoomer vi ind på smådyrenes liv, former, farver, bevægelser og forvandlinger.

Workshops foregår både inde i KUBE og i KUBEs byhave afhængig af vejret. Alle er velkomne til workshop – ingen tilmelding, men man skal komme til starttiden for den enkelte workshop for at deltage – workshops starter henholdsvis kl. 10 og kl.12.15 tirsdag-torsdag i uge 30. Sideløbende med workshops vil der være en udstilling med levende og døde smårdyr i tidsrummet 10.00-14.00 tirsdag-torsdag.

Vi glæder os til at se dig, dine forældre eller bedstedforældre og dine natur-venner til en spændende uge i smådyrenes verden.

Type
Uden tilmelding
Målgruppe
Børn
(6-10 år. )
Dato og Tidspunkt
25. juli 2019Kl. 10:00
25. juli 2019Kl. 12:15
Sted
KU.BE, både inde og ude i haven.
Pris
Fri Entré