Kan du li’ at optræde? Drømmer du om at lære mere om, hvordan man laver teater? Så skal du tilmelde dig teater-sommerskolen i uge 29

I løbet af ugen vil vi tegne, skrive og lave teaterøvelser. Sammen skaber vi små scener og tekster ud fra personlige oplevelser og fortællinger. Du får redskaber til at kunne stille dig op foran et publikum. Forløbet afsluttes med en offentlig visning på Frederiksberg Hovebibliotek. Vi mødes om formiddagen og laver fælles øvelser og opvarmning. Derefter deler vi os i grupper og skaber materiale til vores visning. Sidst på dagen samles vi, ser hvad hinanden har lavet og snakker om det. Vi inspireres af hinanden, og får måske nye ideer til næste dag, og til vores fælles visning, som alle er medvirkende i - og medskabere af. Vi arbejder med temaet REJSEN - og kun fantasien sætter grænser!

 Det kan være en rejse du har været på, eller en du drømmer om.
 Måske er du bange for at rejse, eller måske skal du ikke ud at rejse?
 Rejsen kan være kort eller lang… måske for altid?
 Måske har du lyst til at fortælle om en indvendig rejse, eller en rejse der aldrig vil ske? 

Husk mad og drikke og tøj, du kan bevæge dig frit i.
Instruktør: Mikala Bjarnov Lage
Læs mere på https://riddersalen.dk/teater-sommerskole/

Teater Sommerskolen er en del af et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og Teatret Riddersalen. Sammen ønsker vi, at sætte fokus på at udvide og udvikle børns teateroplevelser på Frederiksberg.

Type
Med tilmelding
Målgruppe
Børn
(8-13 år. )
Dato og Tidspunkt
16-19. juli 2019Kl. 09:00 til 14:00
Sted
Teatret Riddersalen, Allégade 7-9, 2000 Frederiksberg.
Pris
1000,- pr. barn.