START præsenterer en række af Danmarks bedste nye bands og solister.

START2000 er navnet på START! FRBs 2-årige talentudviklingsforløb for bands og artister. Bands som Alphabeat, Rasmus Nøhr, The Alpine, Ginger Ninja, Mariyah og Mathilde Falch har været en del af dette talent-initiativ. 18. august 2018 kan du opleve det nye hold artister og musikere fra START2000 i KU.BE.

18. august 2018 præsenterer musikerforeningen START! FRB en række af Danmarks bedste nye sangskrivere i KU.BEs Performancesal.
De fem artister er: Frida Jacobi, Trine Therkelsen, Kathrine Mai, Jonas Menke og Caravan.

De fem repræsenterer fem forskellige udtryk og stilarter inden for den rytmiske musik. Det eneste, de fem artister har til fælles, er, at de er udvalgt blandt ca. 300 ansøgere og har evnerne og viljen til at gøre den musikalske ambition til virkelighed – og de repræsenterer med deres sangskrivning det bedste inden for den nye danske musik.

START2000s Præsentationskoncerter:
Tidspunkt: 18. august 2018, kl. 19.00
Sted: Performancesalen i KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg
Entré: Der er fri adgang til koncerterne.

Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj åbner aftenens koncerter.

Kl. 19.00: Frida Jacobi
Frida Jacobis sange er små poetiske livs-glimt fra hverdagen: Om at kende et andet menneske ned i mindste detalje - deres længsler og lille knop på kinden - om livets udsyn og blindgyder, dødens pludselige virkelighed - og om at være dansker i solskin! Det store bindes sammen med det små i sangene på dansk, som bakkes levende op af Lucas Forchhammer på klaver og Mia Maja Holst Manstrup på backing-vocal.
Link til Facebook: https://www.facebook.com/fridajacobimusic/
Link til Soundcloud: https://soundcloud.com/frida-jacobi

Kl. 19.45: Trine Therkelsen
Trine Therkelsen spiller dansksproget originalmusik, hvor lyrikken og de storladne melodier er i fokus.Trines vokal og sangskrivning er hendes særlige kendetegn. Trine Therkelsen er en af Danmarks mest lovende sangskrivere og er en del af START2000 på Frederiksberg, der er en sammenslutning af Danmarks dygtigste nye lovende artister.
Link til Facebook: https://www.facebook.com/trine.therkelsen
Link til Soundcloud: https://soundcloud.com/trinetherkelsen

Kl. 20.15: Kathrine Mai
Kathrine Mais lyd er autentisk og inspireret af sophisti-pop og soul, fuld af sjæl og intense følelser. Lydbilledet kombinerer organiske og elektroniske elementer fra flere genrer, som soul, pop og trap. Forsangerens vokal spænder fra dyb og somme tider spinkel, til kraftig og spækket med følelser, der sammen med musikken, fjerner publikum fra tid og rum. Hendes univers er præget af komplet ærlige og emotionelle tekster om tilværelsen, og især kærligheden, og hun efterlader publikum med noget til eftertanke.
Link til Facebook: https://www.facebook.com/darlingmaii/

Kl. 21.00: Jonas Menke
Jonas F. Menke spiller singer/songwriter-pop. Sangene er catchy og relaterbare kærlighedssange, som får dig til at glemme dine bekymringer for en kort stund. Den autentiske lyd er inspireret af kunstnere som Jason Mraz og Oasis. På scenen leverer bandet en energisk og tilstedeværende live-optræden, som inviterer publikum ind i bandets gode stemning.
Link til Facebook: https://www.facebook.com/jonasmenkeband/

Kl. 21.45: Caravan
Caravan har form som en rockgruppe – men henter musikalske idéer fra den klassiske rock og kombinerer det med musikgenrer fra hele verden. Caravan bevæger sig genremæssigt i et område mellem rock og world music. Caravan består af Jakob Hein (vokal, guitar), Tone Lyngsø (vokal, percussion), Anne Dalsgaard (trommer, vokal) og Anders Bergland (bas)- en tætvævet gruppe, der med energi, swing og fængende melodier når ud på tværs af alder, køn og kultur.
Link til Facebook: https://www.facebook.com/Caravan.Cph/
 

Om START2000
Hvert andet år udvælger START2000 en række af landets bedste sangskrivere til et 2-årigt intensivt musikalsk talentudviklingsarbejde. START2000s artister er udvalgt blandt ca. 300 ansøgere. START2000 er en aktivitet under musikforeningen START! FRB. START! FRB er en almennyttig non-profit-organisation på Frederiksberg, der har til formål at arbejde for at fremme musikken på Frederiksberg og gøre Frederiksberg til Danmark fedeste frizone for kunst og kultur. Frederiksberg Kommunes Kulturudvalg støtter START2000 i 2018.
 

Type
Koncert
Dato og Tidspunkt
18. august 2018Kl. 19:00
Sted
KU.BE, Performancesalen
Pris
Fri entré