Oplev den underholdende trubadur under Spil Dansk Ugen 2017.

Mads Westfall har optrådt professionelt i over 25 år. I starten optrådte han ved siden af uddannelsen til og arbejdet som jurist i den musikalske stand-up-duo Strengedrejerne, men i 2009 sagde han sit faste job op for at blive trubadur og sangskriver på fuld tid.

Siden er det gået stærkt. Mads har udgivet 5 albums med sine egne sange. Det er blevet til masser af airplay på DR's P4 og P5 og to 4-stjernede anmeldelser i GAFFA - og i 2015 blev han nomineret til en Danish Music Awards Folk i kategorien ”Årets sangskriver” for albummet ”Spor”.

Ved siden af solo-karrieren har han stor succes med visetrioen Halfdanskerne, der spiller for fulde huse i hele landet med deres viseshow baseret på fortolkninger af sange af Halfdan Rasmussen og Benny Andersen.

I sin solooptræden supplerer Mads sine egne sange med sjove og underholdende fortolkninger og fordanskninger af kendte viser og andre klassikere, der sætter fællessangen i gang. Oplev det unikke show, hvor en stærk stemme, lækkert guitarspil, begavede og morsomme tekster og topprofessionel underholdning går hånd i hånd.

Læs mere om Spil Dansk Ugen 2017.

Type
Koncert
Målgruppe
Voksne
Dato og Tidspunkt
31. oktober 2017Kl. 18:30 til 19:30
Sted
Caféen
Pris
Fri entré