Tine Høeg og Nanna Goul debuterer som radiodramatikere på Resonans

Fredag den 17. november indtager AKT1 KU.BE under Resonans.

AKT1 disker op med et heldagsprogram i radiodramatikkens tegn: Om morgenen er der gratis radiobiograf med AKT1, og om aftenen inviterer AKT1 til kunstnersamtale om at skrive (radio)dramatik, når man er digter - efterfulgt af Tine Høeg og Nanna Gouls respektive debuter som radiodramatikere. AKT1 opfører hver af forfatternes allerførste hørespil live med dig som publikum og slutter aftenen af med fredagsdrinks og DJ-set.

Fra digter til dramatiker
Hvad sker der, når man beder en digter skrive dramatik? AKT1 har gjort det til sin mission at invitere nye stemmer ind i samtidsdramatikken med sit særlige debutformat for radiodramatikere, som forløses i et levende møde med publikum, der er med til optagelsen.

Hvorfor skal digtere og forfattere skrive (radio)dramatik? Hvad får de selv ud af eksperimentet? Og hvad får dramatikken tilbage ved at inddrage skribenter, der arbejder i andre kunstneriske tekstformater?

Vi varmer op til hørespilsoptagelserne med en kunstnersamtale modereret af litteraturkritiker og teateranmelder Klaus Rothstein om ny (radio)dramatik, litteratur og scenekunst med de aktuelle AKT1-debutanter digter Tine Høeg og forfatter Nanna Goul, digter og tidligere AKT1-debutant Victor Boy Lindholm samt instruktør og AKT1s kunstneriske leder Niels Erling. Samtalen bliver selvfølgelig også optaget som radiopodcast.

Live radiodrama
I forlængelse af kunstnersamtalen debuterer Tine Høeg og Nanna Goul som radiodramatikere med hver deres hørespil instrueret af henholdsvis Nicolei Faber og Emil Rostrup. Natalie Wolfsberg Madueño Jimenez, Fanny Bernth, Baard Owe og Kit Eichler står bag mikrofonerne, mens Rasmus Juncker og Lotte Rose Kjær Skau leverer forførende og eksperimenterende lydscenografi. Alt du skal gøre som publikum er at holde vejret, lade dig bevæge og blive en del af to spritnye hørespilspodcasts.

DJ-set i Resonans Caféen
AKT1 skifter hørespillene ud med dansegulvsvenlige hits, mens Resonans åbner baren med fredagsdrinks.

Type
Festival
Målgruppe
Voksne
Dato og Tidspunkt
17. november 2017Kl. 20:30
Sted
Resonans Caféen (1. sal)
Pris
65 kr.