En dyrlæge, en professor i kunstig intelligens og en forsker i mikroskopiske bjørnedyr mødes på scenen – og nye tanker opstår i dit hoved.

Kom til en lærerig og underholdende couch talk med tre vidt forskellige forskere, der belyser festivalens temaer – liv, død og kunstig intelligens - fra hver deres faglige vinkel.

FRB Talks er en række foredrag og events, som præsenterer den nyeste og mest interessante forskning fra Frederiksbergs mange førende uddannelses- og forskningsmiljøer. Lørdag aften rykker FRB Talks ind på Resonans til en lærerig lænestols-snak om festivalens temaer.

De tre deltagende forskere er Mads Frost Bertelsen (adjungeret professor og dyrlæge i ZOO), Nadja Møbjerg (associate professor fra KU Science, som forsker i bjørnedyr) samt Ole Fogh Kirkeby (professor emeritus fra CBS, som har skrevet nogle af de første danske bøger om kunstig intelligens).

De tre forskere har forskellige faglige baggrunde og vil derfor have vidt forskellige tilgange til temaerne – og interessante svar på vores spørgsmål. For hvor går grænsen mellem ”liv” og ”død” egentlig, når det hårdføre bjørnedyr kan gå i dvale i årevis? Hvilket dyr er det mest intelligente i ZOO? Og er en kunstigt intelligent maskine en form for liv?

Kom og bliv klogere – og godt underholdt – når FRB Talks gør dine Resonans-tanker endnu dybere. Moderator på aftenen er Christina Majcher.

To arrangementer, der passer godt sammen
Aftenens FRB Talk ligger lige før Marco Donnarummas performance Corpus Nil, hvor menneskekrop møder kunstig intelligens på scenen – og noget nyt opstår. FRB Talks er gratis at deltage i. Corpus Nil kræver billet. De to arrangementer kan sagtens nydes hver for sig – men passer godt sammen.

FRB Talks arrangeres af Frederiksberg Science City-netværket. Frederiksberg Science City er et samarbejde mellem Københavns Universitet, CBS, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Frederiksberg Kommune.

Billede: Fra Donnarummas performance Alia: Zû Tài

Gratis tilmelding via https://ledelsesstaben.nemtilmeld.dk/13/

 

Type
Debat
Foredrag
Målgruppe
Voksne
Dato og Tidspunkt
17. november 2018Kl. 19:00
Sted
Festivalcafeen
Pris
Fri entré