Få ekstra livsglæde, energi, positivitet og arbejdsglæde

Kom til et brag af et foredrag med Carsten Sommerskov, Danmarks førende underviser i positiv tænkning gennem mere end 25 år, og få konkrete metoder, der virker med hjem - og ikke mindst motioneret lattermusklerne.

Hvordan bevarer vi glæden, optimismen og arbejdsglæden?
Der er god grund til at være negativ for tiden: Politikerne, fyringer, finanskrise, global opvarmning, terrortrusler, svigermor, chefen, partneren eller mangel på samme m.m. Så hvorfor tænke positivt? Kunne det tænkes, at dem, der er positive, klarer sig bedst og også lever længere?

Ugens tilbud
Lær at skrue ned for stress, tristhed og andre ubehageligheder og skru op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.­­­­ Vil du tage dig sammen til at motionere, holde op med at spise slik eller ryge, skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv og dine kolleger? Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen og kom først. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.

Få opskriften!
Carsten Sommerskov har metoder til det hele, og han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det).

Hvem ka’?
Carsten Sommerskov har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd, og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af, at hele pensionsopsparingen dermed var væk.

 

Type
Foredrag
Målgruppe
Voksne
Dato og Tidspunkt
28. november 2017Kl. 19:00 til 21:30
Sted
Performancesalen
Pris
200 kr.