Kom og lav masker med plantefarver, hænge-planteholdere og leg med blade.

Børn har behov for og ret til at vokse op i grønne miljøer, som giver dem et indblik i en bæredygtig fremtid. Naturen indbyder til fremragende læringsmuligheder med en sjov og legende tilgang, og det er netop derfor, vi laver grønne workshops.

Vores workshops giver en hands–on oplevelse og ture udenfor i KU.BEs have. Alle planter og naturlige materialer bliver indsamlet med respekt og uden at skade de grønne områder. Vi mener, at en bedre forståelse for naturen vil bidrage til, at de nye generationer vil passe på miljøet og have lyst til at bruge mere tid i naturen. Vi laver både workshops indenfor og på KU.BEs udendørs arealer, tre timer hver dag og med tre forskellige aktiviteter. På den måde kan børnene være med til en enkelt workshop eller alle tre.
​​​
Tirsdag den 16. april: 
Masker med plantefarver
Macramé-hængeplanteholdere
Leg med blade

Plantefarve-masker
Clorofille inviterer dig til at lave masker, der er malet med plantefarve. Vi laver farver fra spinat, rødbede og andre planter og vi vil sammen dykke ned i kunsten i at male vores masker

Macramé-hængeplanteholdere
De kan hænges overalt i hjemmet og vores ekspert rådgiver hvilken plante der passer bedst i forhold til lyset i lejligheden, men også alt efter hvor grønne fingre du har. Har man flere plantemord på samvittigheden får man en plante med der kan tåle lidt ekstra.

Leg med blade
Børnene skal ud og samle blade. Vi vil selvfølgelig sørge for, at det bliver gjort med måde, uden at udendørsarealerne tager skade. Bladene skal bruges kreativt til at lave hår og sjove hatte. Bladene kan også klippes til cirkler eller firkanter og laves til fine organiske robotter.

Type
Workshop
Målgruppe
Børn
Dato og Tidspunkt
16. april 2019Kl. 10:00 til 13:00
Sted
KU.BE
Pris
Fri entré