Spot dit nye yndlingsband. Én mandag hver måned er der Open Mic på KU.BE.
Én mandag hver måned er der Open Mic på KU.BE. Kom og hør bands og solister, du aldrig har hørt før, spot nye talenter - eller indtag selv scenen og test din koncertform.

Til Open Mic åbner værtsbandet (Bechmann Sidenius) aftenen med tre sange, og derefter kommer de tre udvalgte bands og solister på.
Denne mandag indtages scenen af Soph+Dings (singersongwriter), Give Give (indierock) og Zak and the Krakens (surf) samt værtsbandet Bechmann/Sidenius, som alle præsenterer nyt materiale på aftenen.

Aftenen varer cirka to timer med en kort pause imellem sættene.

19.30 Bechmann Sidenius (rock)
19.50 Soph+Dings (singersongwriter)
20.20 Give Give (indierock)
20.50 Zak And The Krakens (surf)
21.20 Bechmann Sidenius


Give Give (billedet)
Københavnske Give Give dyrker de gode melodier og udstråler masser af energi både på scenen og gennem musikken. Forsanger David Rasmussen, trommeslager Michael Vestergaard og guitarist Ole Svenningsen har alle stor erfaring fra tidligere bands med Europa-turneer og radiohits. Efter nogle års pause fra de superambitiøse rockbands, meldte lysten sig igen hos dem alle, og de mødtes omkring et fælles ønske om at lave musik, som VIL noget, og samtidig ikke kræver, at man selv er musiker for at synes om det. Der er plads til både skæve, lyse og mørke ideer i deres udadvendte rock, hvor melodierne er i fokus. Bandet arbejder i øjeblikket på en debutplade.

ZAK AND THE KRAKENS
”Vi er tre akustiske ingeniører, som startede med at spille sammen, da vi læste på DTU. Vi spiller instrumental surfmusik, som den var i de gode, gamle dage. De fleste kender stilen fra Tarantinos film Pulp Fiction. Vores mål er at indspille og udgive vores egen numre på en vinyl-EP i løbet af 2018. Langtidsmålet er at gøre surfmusik populær igen.”
Til koncerten vil Zak and the Kraken primært spiller deres egne numre. Lyt til Zak and the Krakens her: https://zakandthekrakens.bandcamp.com/releases

Soph+Dings
Soph+Dings består af Soph på 18 og hendes far på 44 år. De har sunget og spillet sammen og hver for sig i mange år, men har aldrig stået sammen på en scene. Soph har sunget, siden hun var helt lille, og den rene, lyse røst sidder dybt i hende. Soph spiller desuden guitar og klaver. Soph+Dings debuterer til Open Mic.

 

▄ █ █ ▄ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄


Optræd selv til Open Mic i KU.BE! Eller kig forbi og støt din lokale rockhelt!
Er du solist, i et band eller i en duo? Spiller du rock, pop, folk, R&B, blues eller en anden genre? Har du sange liggende, der trænger til at blive hørt af et lyttende publikum?
Så kan du nu skrive dig eller dit band på listen som optrædende til Open Mic i KU.BE.

OM OPEN MIC I KU.BE
Open Mic er et forum og en scene, hvor det kun handler om musikken og er på musikkens præmisser. Deltag og skab nye kontakter, udveksl idéer på kryds og tværs og få nye musikalske input.

Foruden at optræde kan du også få gode råd til sangskrivning, indspilning og markedsføring, viden om rettigheder (KODA og Gramex Royality) - og ikke mindst tips til, hvordan du kommer videre med din musikalske karriere og en god snak om et liv med musik.

Idéen udspringer fra USA, hvor Open Mic-konceptet er en helt central del af musikscenen. Igennem årtier har Open Mics været en tradition og et bærende element i mange musikbyers liv - store som små - og konceptet er så indgroet i mange amerikaneres bevidsthed, at de ofte går til Open Mics flere aftener om ugen. Og nu kan du også opleve Open Mics på Frederiksberg!
 

TILMELDING OG NÆRMERE INFO
Du tilmelder dig via Facebook-gruppen Open Mic Frederiksberg.

Værtbandet Bechmann Sidenius vil stå for aftenens backing af evt. solister og ligeledes lægge ud med 2-3 sange.

Bandets medlemmer har mange års erfaring som musikere, sangskrivere og producerer - og har bl.a. spillet og arbejdet med:

Mew, Baal, Strawberry Slaughterhouse, Humleridderne, Nikolaj og Piloterne, Kristian Lilholt, Lasse Helner, Røde Mor, Holtsø Wittrock, The Deepers, Soul Academy, Under Byen, Ivan Pedersen, Nanna Larsen, Poul Krebs, Drengene og Pigerne, The Counterfictionals, Annione, Esben Kronborg, Ursula Andkjær Olsen og mange flere.

 

Type
Koncert
Dato og Tidspunkt
24. september 2018Kl. 19:30
Sted
Cafeen
Pris
Fri entré