Lys, lasertag, droneræs og fællesspisning.

Gå på opdagelse i en flot lysinstallation i efterårsmørket, spis sammen ved Café Glads langborde (fra kl. 17) og se vores hus og bevægelsesinstallationer fra en ny vinkel. Hvis du er legesyg, kan du få pulsen op med et spil lasertag eller flyve med droner gennem en sjov forhindringsbane. Vores legefaciliteter holder selvfølgelig åbent hele aftenen. Vi er med til at vende byen på vrangen og lyse Frederiksberg op i mørket.

Kun adgang med Kulturpas.
 

Flyv droner gennem en sjov forhindringsbane
Prøv dig selv af som pilot i vores mini-racing-droner. Et kamera, som sidder på dronen, sender live-video til et sæt video-briller (goggles), som du har på, så det føles, som om du selv sidder i dronen, når du styrer den. Vi har stillet sjove forhindringer op, som du flyver igennem med hjælp fra de dygtige instruktører fra DroneLab. Kl. 18-23.

Lysinstallation: Legesyge farvestrømme
Som del af lyskunstforløbet 'Byen på Vrangen', der lyser en række af Frederiksbergs mest fremtrædende bygninger op på Kulturnatten, har lysdesigner Jari Matsi skabt et unikt stykke lyskunst til KU.BE: Farvestrømme af lys flyder som blokke i et Tetrisspil gennem udvalgte områder af KU.BE og fremhæver bygningens legende og kreative former.  Kl. 18-00

Spil lasertag på sjove baner
Udkæmp sjove kampe sammen med dit hold, når vi omdanner hele vores øverste etage til en krigszone med rum med forskellige temaer. Kan dit hold lægge den perfekte strategi og vinde kampen? Et spil lasertag tager ca. 15 min. Kl. 18-23.

Spis sammen ved langborde
Spis ved langbordene i KU.BEs Café Glad sammen med masser af andre forventningsfulde kulturnat-gængere. Køkkenet er åbent kl. 17-21. Ingen bordbestilling. Kl. 18-21.

// Kulturnat-menu //
Bøf Bearnaise m. ovnbagte fritter + salat (Voksne: 129 kr. / Børneversion med hakkebøf: 69 kr.)
Chili sin Carne (Voksne: 69 kr. / Børn (til og med 8 år): 39 kr.) 
 

Type
Bevægelse
Spisning
Dato og Tidspunkt
11. oktober 2019Kl. 17:00