Kaffe, croissanter og et musikalsk, nørdet dyk ned i den dampende, sorte drik, der for mange kickstarter morgenen – kaffen!

Over fire torsdage zoomer vi ind på morgenens særlige kendetegn med en række kulturoplevelser, der fra hver deres vinkel tager favntag med morgenstundens unikke karakter.

Kultur til Kaffen er korte, intense kultur-indsprøjtninger i behagelige omgivelser, der giver dig noget ’ekstra’ til morgenkaffen på din vej ud i resten af dagen.

Denne lille sprække i morgenrutinen efterlader et smil på læben, en ny indsigt eller en refleksion, der hænger ved resten af dagen.

Denne torsdag står den på kaffe, croissanter og et musikalsk og nørdet dyk ned i den dampende, sorte drik, der for mange kickstarter morgenen – kaffen.

Kultur til Kaffen er et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og KU.BE, der står ekstraor...dinært tidligt op for at gøre din morgen til noget helt særligt.

Begynd din dag med et skud (ud til) kaffe
I 2005 udgav Per Vers en ode til et af morgenens vigtigste elementer for mange – nemlig kaffen. Med lyrisk lethed angriber han kaffen og udfolder dens betydning og nødvendighed for ham – noget mange af os rytmisk kan nikke genkendende til. Denne morgen sætter vi Pers og kaffens funktionelle koffein-fix i stævne med barista og kaffeentusiast Anders Lorentzen til en nørdet og musikalsk samtale om kaffe og dens mange egenskaber.

Fat en fatboy, slubr en kop kaffe og vågn op til tonerne af ”Black Power”, mens du bliver klogere på din morgenafhængigheds-guilty-pleasure.

Om Per og Anders
Få freestylere og musikere er så omsiggribende som Per Vers. Med en karriere der startede tilbage i Grams gader i slut 80’erne kan Per prale af at være dobbeltvinder af MC’s Fight Night, have udgivet mere end 10 soloalbums, spillet mere end 2500 koncerter og tilmed modtaget Dan Turèll-medaljen for sin årelange indsats for lyrikken – og så er han faktisk et morgenmenneske.

Anders Lorentzen har ’kun’ 4 års erfaring som barista på CV’et, men har allerede deltaget i 5 forskellige kaffemesterskaber. Han går gerne gennem ild og vand for at sikre sig, at kaffeoplevelsen bliver perfekt, han drikker altid kaffen med to hænder, og han har serveret gourmet-kaffe i bidende frost og bagende sol – og så er hans motto, at kaffen aldrig er bedre end det selskab, man er i.

Døre: 7.30
Show: 7.45-8.15

Type
Morgencafé
Målgruppe
Voksne
Dato og Tidspunkt
22. marts 2018Kl. 07:30
Sted
Caféen
Pris
Fri entré