Fanklubben vokser for hver koncert. Kom og hør Electric Elephants! Support: Bror.

Københavner-kvartetten Electric Elephants har gennem de seneste par år fået en studie- og liveerfaring, der gør, at bandets spacede, psykedeliske univers i den hårde ende af rockskalaen står knivskarpt, og selvtilliden stråler ud fra både scene og højttalere. Med rødder i nyere stoner-rock som Turn Me On Deadman og Kyuss, og med intuitiv forståelse af magien i klassiske bands som Black Sabbath, Pink Floyd, T. Rex og Frank Zappa, har de skruet deres helt eget udtryk sammen.

Grungen er ikke glemt og genoplives i den grad i en helt ny og spændende indpakning, hvor de her drenge i den grad formår at komme ud over scenekanten - visuelt og energimæssigt forstærket ved, at sanger Mads Riiskjær Jarnouw samtidig smadrer løs på trommesættet.

På Ep'erne "Thank You Brother Star" og senest "In The Great Dark Between The Stars" viser de enorm kreativ spændevidde og en kollektiv spilleforståelse, som i dag er tæt på perfektioneret ved koncerterne. David Fricke fra Rolling Stone Magazine, Dizzy Mizz Lizzy (som Electric Elephants har supportet), Baby in Vain og utallige andre musikere elsker dem, og fanklubben vokser for hver koncert. Det er elektrisk, det er elefantastisk, det er nerven af beskidt og innovativ rock'n'roll. I den sidste halvdel af 2017 har bandet skrevet kontrakt for G/S/A med det anerkendte tyske selskab Motor. Supporten leveres af det frederiksbergske band Bror, som spiller let støjende melodisk rock med elektroniske backtracks – et supermatch til Electric Elephants.

Om support-bandet Bror:
Bror er lyden af at ligge i det høje græs med sin bedste ven og vide, at uvejret er uundgåeligt. Bror sender musikalske kindkys, fulde af drømme og forventning, og lader dig aldrig miste modet, men gerne fodfæstet. Læn dig tilbage i den fløjls-søde støj og lad dig omfavne. Bror er den bror, du aldrig fik. 

Type
Koncert
Dato og Tidspunkt
31. august 2018Kl. 20:00
Sted
KU.BE, Performancesalen
Pris
80 kr. plus gebyr