Børnene (og deres bamser) kan komme helt tæt på musikerne til Genklangs klassiske koncerter.

Genklange afholder hver måned hyggelige klassiske koncerter for børn (bamser og familier) i alderen 3 – 8 år. Koncerterne foregår i en afslappet stemning, hvor børnene får mulighed for at komme hel tæt på musikerne og deres instrumenter. Efter hver koncert bliver børnene inviteret op for at tale med musikerne og se nærmere på deres instrumenter.


Lørdag 15. september: Finurlig sang og klaver
Balder Neergaard, klaver
Pernille Bruun, sang


Dagens spændende program byder på magiske, smukke, sjove og legende sange. Her vil alle børn komme helt tæt på sangens magiske verden og få vist, hvordan musikken og sangen kan fortælle mange forskellige slags historier om både havfruer, katte, hajer og dukker.

Sangerinden Pernille har taget sin fineste kjole på og sammen med pianisten Balder vil de i løbet af koncerten invitere børnene (og de voksne) til at hjælpe i arbejdet med at fortælle historierne og synge sange. Glæd jer til en koncert fyldt med indlevelse og spændende indtryk. Husk at medbringe bamse, dukke eller lignende. Efter koncerten er alle børn velkomne til at komme op og tale med musikerne og se nærmere på deres instrumenter.

 

 

Type
Koncert
Målgruppe
Børn
Skolebørn
Forældre
Dato og Tidspunkt
15. september 2018Kl. 11:00
Sted
Performancesalen
Pris
40 kr. plus gebyr (både børn og voksne skal købe billet)