Børn og unge spiller nyt i samarbejde med Edition-S.
Unge solister

Når børn og unge lærer at spille et instrument, er det en gave at kunne opdage nye musikalske verdener. Det har musikforlaget Edition·S givet nye muligheder for med deres musikskoleserie Educate·S, som er nyskrevne stykker af nulevende komponister skrevet til musikskoleelever.

I samarbejde med Edition·S samt initiativtager til nodeserien, komponist og underviser Østen Mikal Ore, præsenterer KLANG en workshop og en koncert for musikskoleelever og deres undervisere med udgangspunkt i den nye musik og stykkerne i Educate·S-serien.

Værker fra Education S spillet af danske musikskoleelever.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Edition-S.
 

KLANG i KU.BE

Alle har ret til store musikoplevelser! Ved mini-festivalen KLANG i KU.BE sørger vi for, at de mindste, de små og de knap så små er sikret en eller flere store musikoplevelser. I løbet af KLANG i KU.BE er der musikalske oplevelser for børn fra 2 år og op til de næsten-voksne og faktisk også dem, der lige har sneget sig over voksengrænsen. Det bedste er, at en hel del af musikken ved KLANG i KU.BE er komponeret af meget unge mennesker. Det er ikke kun musik for yngre mennesker, men også af yngre mennesker. Velkommen til børnekoncerter, musikskole-elever, musikformidling, kinesiske instrumenter og meget mere.

Type
Koncert
Dato og Tidspunkt
1. juni 2019Kl. 16:00 til 17:00
Sted
KU.BE
Pris
Fri Entré