Nordiske kor synger for børn og unge
Børnekor fra Frederiksberg og Fredrikstad

Kor fra Danmark og Norge synger sange om Gud og engle, om sørøvere og børn som ikke vil sove, når vi slår dørene op til denne koncert med børne- og ungdomskor fra både Fredrikstad, Norge og Frederiksberg, Danmark. Korene synger både sammen og hver for sig. 
Korene synger musik, skrevet af komponister, der alle er født inden for de seneste hundrede år, bl.a. Knut Nystedt, Claus Vestergaard Jensen og Trond Gilberg, samt folkelige sange fra både Norge og Danmark. Det blir en frisk og varieret koncert med børn og unge i fokus.
 

Ny musik for børn og unge af bl.a. Knut Nystedt, Claus Vestergaard Jensen og Trond Gilberg, samt folkelige sange fra både Norge og Danmark

Optrædende:
Glemmen kirkes Barnekor og Ungdomskantori, Fredrikstad, under ledelse af Randi Clausen Aarflot
Frederiksberg Sogns Pigekor og Juniorkor under ledelse af Sigrid Damsager
Klaver: Trond Gilberg

Medvirkende:

Sigrid Damsager

Randi Clausen

Frederiksberg Sogns Pigekor og Juniorkor

Glemmen kirkes Barnekor og Ungdomskantori

Trond Gilberg

 

KLANG i KU.BE

Alle har ret til store musikoplevelser! Ved mini-festivalen KLANG i KU.BE sørger vi for, at de mindste, de små og de knap så små er sikret en eller flere store musikoplevelser. I løbet af KLANG i KU.BE er der musikalske oplevelser for børn fra 2 år og op til de næsten-voksne og faktisk også dem, der lige har sneget sig over voksengrænsen. Det bedste er, at en hel del af musikken ved KLANG i KU.BE er komponeret af meget unge mennesker. Det er ikke kun musik for yngre mennesker, men også af yngre mennesker. Velkommen til børnekoncerter, musikskole-elever, musikformidling, kinesiske instrumenter og meget mere.

Type
Koncert
Dato og Tidspunkt
1. juni 2019Kl. 15:00 til 16:00
Sted
KU.BE
Pris
Fri Entré