Café Glad byder velkommen til hyggelige aftener med langbords-middag og god stemning.

Gør hverdagen lidt sjovere, og spis jeres aftensmad i nogle nye rammer i KU.BE, hvor der er god stemning, god mad og mulighed for at lære nye folk at kende. Med fællesspisning skaber vi en ramme for, at borgere i lokalområdet kan mødes i KU.BEs Café Glad første onsdag i hver måned ved spisetid. Aftenens setup er langbordsmiddag, hvor man kommer hinanden ved og er fælles om maden.

Første Glad Aftensmad bliver onsdag den 6. juni klokken 17.30. De fremtidige onsdage er: onsdag den 4. juli og onsdag den 8. august, også klokken 17.30.

Menu
Menuen er varieret hverdagsmad med fokus på økologi og sundhed. Der vil også altid være en vegetar-udgave.

Priser

  • Børn under 2 år er gratis
  • Børn til og med 8 år 49 kr.
  • Voksne 79 kr.

Drikkevarer (øl, vin og vand) og dessert tilkøbes i caféen.

Billetter
Billetter kan købes i frontdesken i KU.BE. Vi tager imod mobilepay eller kort. Man kan også reservere billetter på telefon 28 98 09 24. Her angives hvor mange børn og voksne man kommer, samt om man er vegetar. Man kan ringe og reservere billetter til onsdag den 6. juni klokken 14.00.
Billetterne skal betales i frontdesken, når man kommer. Hvis ikke man møder op og betaler inden 17.15, bliver pladsen frigivet, så andre kan komme til. Betalte billetter returneres ikke.

KU.BE’s bevægelsesfaciliteter vil ekstraordinært være åbne i længere tid om aftenen, så der er mulighed for at få bevæget maden godt på plads, barn som voksen.

Type
Spisning
Dato og Tidspunkt
6. juni 2018Kl. 17:30
4. juli 2018Kl. 17:30
8. august 2018Kl. 17:30
Sted
Cafeen
Pris
79 kr. for voksne, 49 kr. for børn