Frederiksberg Teater opfører forestillingen Løvfald for hele familien.

Hvad vil du gøre, når muligheden for magt over et menneske eller et helt samfund ligger lige foran dine fødder?

Tag med Frederiksberg Teater på rejsen til den eventyrlige verden hvor Ravne, Trænymfer, Lygtefolk, Rådsmedlemmer, Prinser og Prinsesser holder til.
Se fortællingen om, hvordan magt kan føre til grådige beslutninger, når man ikke tænker på, hvad ens egne beslutninger har af konsekvenser.

Forestillingen henvender sig børn, og børnefamilier med børn fra 4år og opefter. Forestillingen spilles af Frederiksberg Teaters hold ”Spilopperne”, som er skuespillere i alderen 9-13år.
Der er 34 børn på scenen, og de glæder sig alle sammen til at spille for jer. Rigtig god fornøjelse.


Handling
I Løvfald er det det store lykketræ, som viser folket i samfundet, hvordan det står til. Træet lever af lykkelys, som ravnene kommer med til træet, og som lygtefolkene graver op fra underjorden. 
I Løvfald møder vi Kong Aron, som har fem børn: Severin, Vitus, Rana, Lydia og Pi. Kong Aron har været konge længe, men en dag er dagene talte for kongen, og han får en kongelig begravelse.
Der skal nu findes en ny konge eller dronning. Det mest oplagte valg er konges førstefødte. Den unge Severin. Han føler sig dog ikke klar til opgaven, og opsøger i stedet kongens tætteste rådgiver, Esra. Hun siger ja til at overtage tronen midlertidigt indtil Severin føler sig klar. Men langsomt begynder træet at tabe blade, og Trænymferne er meget bekymrede for træets tilstand.
Trænymferne fortæller det videre til ravnene, og snart ved alle at træet ikke har det godt. Nyheden når også kongeslottet hvor rådsmedlemmerne diskuterer hvad der kan gøres. En af rådsmedlemmerne kommer i tanke om en gammel profeti. De desperate rådsmedlemmer er i tvivl om hvad profetien betyder, og lige pludselig står det yngste kongebarn Pi, til at skulle ofres til træet, for at få træet og samfundet til at overleve. Severin føler, at det hele er hans skyld, men hvad skal han gøre for at rede Pi, og resten af samfundet? Taber træet flere blade? Hvad gør Vitus, Rana og Lydia, for at rede Pi? Hvad gør Esra ved situationen? Få svaret, når Frederiksberg Teater opsætter Løvfald.

Manuskript: Karen Sidenius, Lilja Bjarmarsson, Matilde Schwarz, Mikkel Plassmann & Katinka Launbjerg 
Musik: Emil Balle 
Instruktion: Magnus Bryld Bøye, Maj Novak Nielsen & Mathilde Emilie Gers 
Instruktørassistenter: Hannah Storm & Villads Remvold. 
Spilles af teaterholdet: "Spilopperne". 
Forestillingen er støtte af: Tuborgfondet & DATS

Type
Teater
Målgruppe
Børn
Dato og Tidspunkt
5. april 2019Kl. 18:00
6. april 2019Kl. 14:30
6. april 2019Kl. 17:00
7. april 2019Kl. 13:00
Sted
Performance
Pris
50 - 70 kr.