Foredrag i KU.BE med konkrete værktøjer til en glad hverdag - for dig selv og dit barn

Med foredraget "Glade børn og voksne" får du gode, praktiske værktøjer og idéer til, hvad du kan gøre for at styrke både din egen og dit barns trivsel og sikre en glad, nærværende hverdag. Du får anvendelige redskaber til at skabe et godt hverdagsliv, og helt konkrete teknikker til, hvordan du selv får det overskud og den energi, der skal til.

Som forældrer gør vi altid det bedste, vi kan. Det er bare ikke hver eneste dag året rundt, vi har lige meget overskud og energi til vores børn, og mange oplever at savne mere nærvær, selvværd, selvtillid, ro, trivsel og glæde.

På dette foredrag får du inspiration og konkrete værktøjer til at styrke alt det gode, og tackle det der kan være svært - og på den måde blive rustet til at skabe en endnu bedre hverdag.

Hvad handler foredraget om?

Først og fremmest handler foredraget om alle de helt almindelige udfordringer, som forældre og børn oplever, men derudover berøres emner som f.eks. for meget skæld ud, stressede morgener, sengetidsproblemer, trætte børn, hyperaktivitet, manglende koncentration, selvværd, selvtillid, trivsel generelt, sensitivitet, skoleproblemer, de stille piger og drenge, selvopfyldende profetier, betingede reflekser, teenageproblemer, mobning, og forældrerollen.

Hvem henvender foredraget sig til?

Foredraget er designet til at styrke dig og din familie, uanset om du er kernefamilien, eneforsørger eller weekendforælder. Foredraget henvender sig til forældre, men alle andre er selvfølgelig velkomne.
OBS! Foredraget er kun for voksne og ikke for børn.

Mere end 35 års erfaring

Carsten Sommerskov har undervist i dansk erhvervsliv for mere end 250.000 danskere med foredraget: "Positivitet der virker!". De sidste 10 år har han som forfatter indgående beskæftiget sig med børns selvværd, selvtillid og trivsel. Hans CD’er for børn er indtil videre oversat til 8 sprog og bruges først og fremmest af helt almindelige forældre, men også med stor succes af børnepsykiatere, børnepsykologer, lærere, pædagoger, sundhedsplejersker, læger og andre fagpersoner i hele verden.

Billetter

250 kr. via Carsten Sommerskovs hjemmeside: https://foredrag.sommerskov.dk

Derudover udbydes et begrænset antal billetter til en "early bird" pris på 200 kr.

Type
Foredrag
Dato og Tidspunkt
11. april 2019Kl. 19:00 til 21:30
Sted
KU.BE
Pris
200 - 250 kr.