DANA inviterer til Festival for selvstændige i KU.BE

En festival emmer af aktivitet, glade mennesker og masser af energi. Og det er ingen undtagelse, når DANA sammen med tre andre virksomheder for andet år i træk slår dørene op for Festival for selvstændige.

I år afvikles festivalen over to omgange – begge gange onsdag den 30. januar - henholdsvis i tidsrummet 13.00-16.00 og 17.00-20.00.

De tre samarbejdspartnere er, som det også var tilfældet sidste år, tre virksomheder der virkelig brænder for, at de selvstændige skal få succes, og som desuden kan bringe aktuel og konkret viden til den selvstændige.

Annette Sand, direktør og indehaver af Regnskabsskolen, tilbyder seneste nyt inden for regnskabsvæsen, herunder en guide til hvordan man læser sine konkurrenters regnskab.

Toke Kruse, serieiværksætter og indehaver af virksomheden Billy, er aktuel med bogen Unfair. Toke Kruse vil i sit indlæg give et bud på, hvordan du som iværksætter får de konkurrencefordele, der skal til for hele tiden at være foran dine konkurrenter.

Susanne Quedens, advokat og partner hos Advodan, er aktuel i forbindelse med den forestående persondataforordning, der træder i kraft i foråret. I sit indlæg vil hun give gode råd til, hvad du som minimum skal have på plads til den 25. maj, når forordningen træder i kraft.

Praktisk info

  • Der er fri entré, men du skal tilmelde dig.
  • Der vil selvfølgelig være rig mulighed for at netværke, og der vil blive serveret lidt let mad og drikke.

Tilmelding

www.festivalforselvstaendige.dk

Type
Festival
Målgruppe
Voksne
Dato og Tidspunkt
30. januar 2018Kl. 13:00
30. januar 2018Kl. 17:00
Pris
Fri entré