Skal du med til Kronprinsens Royal Run? Vi varmer op med en musikalsk test-tur på den kongelige mile-distance.

Når Kronprinsen fejrer sin 50-års fødselsdag med Royal Run over hele landet den 21. maj, kan man enten løbe med på den klassiske 10 kilometer-distance – eller den legendariske ’one mile’ (1,609 kilometer).

Mile-distancen er der ikke mange, der kender – men i maj giver KU.BE og Biblioteket Frederiksberg dig en præcis fornemmelse af afstanden på 1,609 kilometer, og hvordan den føles i benene. En mile er nemlig den nøjagtige afstand mellem KU.BE og Biblioteket Frederiksberg.

Vi mødes i KU.BE til lyden af jazz fra lakplader, som snurrer på en original radiogrammofon fra 20erne. Her kan du hente energi fra nybagte croissanter og lidt frisk frugt og vand samt nybrygget kaffe til turen, vi skal ud på.

En stortromme slår takten an, og så begiver vi os ud på en musikalsk gåtur fra KU.BE mod Biblioteket på Falkoner Plads, ledsaget af en trio, der trin for trin vokser til et større jazz-orkester i løbet af gåturen. Det skal være en fest at bevæge sig! Hov, se, en trompetist kom til ved blomsterhandleren. Og der ved trafiklyset kom trækbasunen!

Vi rammer biblioteket i høj stemning og med fuld musik, og her bydes på forfriskninger samt en lodtrækning, hvor fem af dagens deltagere kan vinde et startnummer til one mile-distancen til Royal Run den 21. maj.

Op til Royal Run er der fællestræninger over hele landet. Dette er den mest jazzede af dem alle! Vores musikalske mile går langs Dirch Passers Allé og til venstre ad Finsensvej mod Biblioteket på Falkoner Plads. Vi går turen fire gange i maj – to afgange på to lørdage.

Husk: Vand er vigtigt på one mile-distancen. Café Glad slukker deltagernes tørst på turen.

Hvad: Den musikalske mile: Fra A til B for fuld jazz
Hvor: Afgang fra KU.BE (med jazzet opvarmning), afslutning på Frederiksberg Hovedbibliotek
Hvornår: Lørdag den 5. maj klokken 11 og 13 & Lørdag den 19. maj kl. 11 og 13
Hvordan: Fri entré, uden tilmelding
 

 

Type
Bevægelse
Målgruppe
Voksne
Børn
Ældre
Forældre
Dato og Tidspunkt
19. maj 2018Kl. 11:00
19. maj 2018Kl. 13:00
5. maj 2018Kl. 11:00
5. maj 2018Kl. 13:00
Pris
Fri entré, ingen tilmelding