Didde Gutfelt besøger Den Gule Kulturcafé sammen med fortælleklubben fra Domus Vista Bibliotek.

I 1963 tog Willy Gutfelt sin datter, Didde, med på camping til Norge for første gang. Han havde sit fotografiapparat med, og i dag - mere end 50 år efter - lever hans billeder stadig. Man fornemmer den friske luft, det frie liv og får straks lyst til at tage på camping. Vi synger en sang og nyder en kop campingkaffe og måske finder du selv minderne frem? Tag med på camping, som det var i 60'erne og medbring gerne dine egne foto/ting fra dengang.

Arrangementet starter kl. 14.30, og dørene åbner kl. 14.00.

Om Den Gule Kulturcafé
Den Gule Kulturcafé ønsker at skabe et nyt kulturelt mødested for seniorer i KU.BE. Den 3. onsdag i måneden fra kl. 14.00-16.00 er der et kulturelt arrangement. Det kan fx være foredrag, en musikalsk optræden, fællessang, erindringscafé og lignende. Arrangementerne er først og fremmest for seniorer, men alle er velkomne. Entréen er fri.

Det er ikke en forudsætning, at du er medlem af foreningen for at kunne deltage i de kulturelle arrangementer. MEN, hvis du vil støtte foreningens arbejde, kan du blive medlem for et årligt kontingent på 50 kr., som indbetales på reg. nr. 5337 og kontonr. 0241164. HUSK at angive dit fulde navn i tekstfeltet. Og skriv gerne adresse, telefon og mailadresse i meddelelsesfeltet - eller send en mail til kassereren med oplysningerne på mail: mbcarehb@gmail.com.

Type
Foredrag
Målgruppe
Ældre
Dato og Tidspunkt
21. juni 2017Kl. 14:00 til 16:00
Sted
Biblioteket
Pris
Fri entré