Hør Karen Lise Gutfelt fortælle historien om sin farfar Willy og hans familie

I 1934 blev Willy født på Nørrebro. Hans far, Poul, var en flittig amatørfotograf og derfor fandt hans barnebarn to kasser med støvede, glemte fotografier i 2017. Disse sort-hvide billeder har fået nyt liv, og Karen Lise Gutfelt præsenterer et udsnit med et blik tilbage på Nørrebro og kolonihavehuset i Søborg.

Vi synger også fra farfars soldatersangbog og deler minder fra den tid.

Dørene åbner kl. 14.00, mens selve arrangementet starter kl. 14.30.

Om Den Gule Kulturcafé
Den Gule Kulturcafé er et kulturelt mødested for seniorer i KU.BE. Den 3. onsdag i måneden fra kl. 14.00-16.00 inviterer caféen til et kulturelt arrangement. Det kan fx være et foredrag, en musikalsk optræden, fællessang, erindringscafé eller lignende. Arrangementerne er først og fremmest for seniorer, men alle er velkomne. Entréen er fri.

Det er ikke en forudsætning, at du er medlem af foreningen for at kunne deltage i de kulturelle arrangementer. Men hvis du vil støtte foreningens arbejde, kan du blive medlem for et årligt kontingent på 50 kr., som indbetales på reg. nr. 5337 og kontonr. 0241164. Husk at angive dit fulde navn i tekstfeltet. Og skriv gerne adresse, telefon og mailadresse i meddelelsesfeltet - eller send en mail til kassereren med oplysningerne på mail: mbcarehb@gmail.com.

 

Type
Foredrag
Målgruppe
Ældre
Dato og Tidspunkt
21. marts 2018Kl. 14:00
Pris
Fri entré