Niels Ole Frederiksen fortæller om udbryderkongens tunnelflugt i julen 1949. Alle er velkomne.

Natten mellem den 22. og 23. december i 1949 undveg udbryderkongen og pengeskabstyven Carl August Lorentzen Horsens Statsfængsel via en 18 meter lang tunnel. Det var en sensation, som gav genlyd over hele Danmark. Niels Ole Frederiksen var godt tre år i 1949, og er vokset op med historien om Carl August Lorentzen. Det er beretningen om en mand, der besad store kreative evner, og hvis opfindsomhed ingen grænser kendte, når det gjaldt om at finde egnede flugtveje ud af fængslet.

Om Den Gule Kulturcafé
Foreningen Den Gule Kulturcafé er et kulturelt mødested for seniorer i KU.BE. Den 3. onsdag i måneden fra kl. 14-16 er der et kulturelt arrangement. Det kan fx være foredrag, musikalsk optræden, fællessang, erindringscafé og lignende. Vores arrangementer er først og fremmest for seniorer, men alle er velkomne. Det er gratis at deltage.

Det er ikke en forudsætning, at man er medlem af foreningen for at kunne deltage i de kulturelle arrangementer. MEN, hvis du vil støtte foreningens arbejde, kan du blive medlem for et årligt kontingent på kr. 50,-, som indbetales på reg. nr. 5337 og kontonr. 0241164. HUSK at angive dit fulde navn i tekstfeltet. Og skriv gerne adresse, telefon og mailadresse i meddelelsesfeltet, eller send en mail til kassereren med oplysningerne på mail: mbcarehb@gmail.com.

Type
Foredrag
Målgruppe
Ældre
Dato og Tidspunkt
18. april 2018Kl. 14:00
Pris
Fri entré