Dobbeltkoncert under "Dagens Kvinder - Verdens Kvinder"

Asian Soul har rødder tilbage til Uzbekistan og Persien, men spirer her med friske nutidige instrumenter og rytmer. Gruppen består af 3 kvinder, der bl.a. spiller på persisk tar og oud, darbouka, percussion og på computer.

Radiant Arcadia er en sammentømret gruppe muslimske, jødiske og kristne kvinder, hvis mangfoldige baggrund afspejles i sange på arabisk, jiddisch, dansk, engelsk, roma, bulgarsk og gælisk.

Inden koncerten fra 15.00-18.00 kan du deltage i en debat med deltagelse af Benjamin Aggerbeck, DMF, Sherin Khankan og Annette Njombua Rinehardt, daglig leder hos Råhuset.

Om Dagens Kvinder - Verdens Kvinder
Danmark hører til et af de mere ligestillede lande, når det kommer til køn. Men inden for musik, billedkunst, film og teater er kønsfordelingen ganske skæv, og kvindelige kunstnere er i høj grad underrepræsenterede. Faktisk er kun 1 ud af 5 kunstnere en kvinde. Hvordan løser vi denne problemstiling? Og hvad med de kvindelige kunstnere med minoritetsbaggrund?

I tre dage diskuteres ovenstående problemstilling, og konkrete løsningsmodeller præsenteres under en række oplæg og debatter, der krydres med musikalske indslag.

"Dagens Kvinder - Verdens kvinder" er arrangeret af Missing Voices.

 


 

Type
Koncert
Målgruppe
Voksne
Dato og Tidspunkt
9. marts 2018Kl. 20:00
Pris
90 kr. (købes i døren)