CPH:DOX viser dokumentarfilm for skoleelever i KU.BE

Trommeslager + Kojo
Der er beats, sved og tårer, når vi i filmen 'Trommeslager' hvirvles ind i den unge musiker Saras jagt på kunstnerdrømmen: At blive optaget på Musikkonservatoriet. Vi følger Saras rejse mod at finde sig selv som musiker og menneske - og stå på egne ben i en mandeverden, hvor man skal vise styrke for at vinde respekt.

I 'Kojo' følger vi den 15-årige Kojo Roney, et wonderkid af en jazztrommeslager, der ikke spilder tiden, men spiller hele tiden - og turnerer verden rundt, når han ikke lige går i skole. Et portræt af en dreng, der lever og ånder for sin kunst.

Efter visningen: Q&A med medvirkende fra filmen 'Trommeslager'.

Skoleprogrammet på CPH:DOX
Virkeligheden kan være svær at blive klog på – men med dokumentarfilm bliver det lidt nemmere. Og når filmen er både aktuel, fængende og fuld af viden, er dokumentarfilm også et stærkt supplement til undervisningen. Ikke mindst når filmene bliver vist der, hvor de fortjener at blive set – på det store lærred.

Skoleprogrammet på CPH:DOX består af mere end 22 film, der er målrettet specifikke fag og temaer. CPH:DOX har udviklet læringsmaterialer til alle film i programmet, og alle visninger kombineres med efterfølgende debatter, workshops og oplæg, så eleverne får masser af ny viden, inspiration og nye perspektiver med hjem.

Læs mere på http://cphdox.dk/skoleprogram

Type
Film
Målgruppe
Børn
(Klassetrin: 5.+)
Dato og Tidspunkt
14. marts 2018Kl. 12:30
Sted
Performancesalen
Pris
25 kr.