CPH:DOX viser dokumentarfilm for skoleelever i KU.BE

Slagterhjerte + Bird Boy
Med billeder af både majestætiske ørne og hjemmelavede pølser undersøger disse to film børn og unges forhold til dyr, fødekæder og den mad, vi spiser.

'Slagterhjerte' er historien om 13-årige Wessel, der er tredje generation af en slagterfamilie, men i tvivl om sin fremtid, fordi han nærer en dyb kærlighed til dyrene - de levende altså.

I 'The Bird Boy' møder vi Dave, der efter tabet af sine bedsteforældre finder trøst hos sin tamme ugle Tristan og drømmer om at overkomme sin frygt og bemestre rovfuglen over dem alle, den hvidhovedede havørn.

Bemærk: Begge film har et meget grafisk indhold.

Skoleprogrammet på CPH:DOX
Virkeligheden kan være svær at blive klog på – men med dokumentarfilm bliver det lidt nemmere. Og når filmen er både aktuel, fængende og fuld af viden, er dokumentarfilm også et stærkt supplement til undervisningen. Ikke mindst når filmene bliver vist der, hvor de fortjener at blive set – på det store lærred.

Skoleprogrammet på CPH:DOX består af mere end 22 film, der er målrettet specifikke fag og temaer. CPH:DOX har udviklet læringsmaterialer til alle film i programmet, og alle visninger kombineres med efterfølgende debatter, workshops og oplæg, så eleverne får masser af ny viden, inspiration og nye perspektiver med hjem.

Læs mere på http://cphdox.dk/skoleprogram

Type
Film
Målgruppe
Børn
(Klassetrin: 5.+ )
Dato og Tidspunkt
13. marts 2018Kl. 09:00
Sted
Performancesalen
Pris
25 kr.