CPH:DOX viser dokumentarfilm for skoleelever i KU.BE

Børneborgmesteren
Den marokkansk-hollandske dreng Yassine bliver valgt som børneborgmester i sin hjemby og gør det til sin mærkesag at sørge for, at hollandske børn og børn af anden etnisk herkomst får bedre mulighed for at lære hinanden at kende og lege mere sammen. Samtidig mailer han frem og tilbage med sit store forbillede, Rotterdams borgmester, der ligesom han selv også har marokkanske rødder.

Efter visningen: Oplæg af stifteren af Den Grønne Friskole.

Skoleprogrammet på CPH:DOX
Virkeligheden kan være svær at blive klog på – men med dokumentarfilm bliver det lidt nemmere. Og når filmen er både aktuel, fængende og fuld af viden, er dokumentarfilm også et stærkt supplement til undervisningen. Ikke mindst når filmene bliver vist der, hvor de fortjener at blive set – på det store lærred.

Skoleprogrammet på CPH:DOX består af mere end 22 film, der er målrettet specifikke fag og temaer. CPH:DOX har udviklet læringsmaterialer til alle film i programmet, og alle visninger kombineres med efterfølgende debatter, workshops og oplæg, så eleverne får masser af ny viden, inspiration og nye perspektiver med hjem.

Læs mere på http://cphdox.dk/skoleprogram

Type
Film
Målgruppe
Børn
(Klassetrin: 4.+ )
Dato og Tidspunkt
14. marts 2018Kl. 10:30
Sted
Performancesalen
Pris
25 kr.