Så er der jazz og BBQ i Byhaven - med Thor Madsen, Jeppe Skovbakke og Jeppe Gram.

Indtag din frokost i Byhaven i selskab med Thor Madsen (billedet), Jeppe Skovbakke og Jeppe Gram. Café Glad tænder op for grillen, og trioen sørger for musikken.

Menuen er pulled pork sliders med coleslaw, syltede løg og ristede kartofler med chilimayo; chili con carne med krydrede ris og creme fraiche; veggie-burger med ristede kartofler og urtemayo eller salat nicoise med et twist. Alle retter 65,- kr. pr. stk.

Musikerne i trioen er alle dybt forankrede i jazzen samtidig med at de hver i sær - og i fællesskab - har afsøgt genrer, der på forskellig vis har snitflader til jazzen: brasiliansk musik, triphop, electronica mv. Denne eftermiddag mødes trioen om deres fælles udgangspunkt: Den gode melodi, det underspillede groove og den legende, improviserende tilgang til musikken, som både overrasker og udfordrer men aldrig lader lytteren i stikken.  Repertoiret er omhyggeligt og nænsomt udvalgt. Her er både evergreens, numre komponeret af de største jazzmusikere og brasilianske bossa novaer. Guitaristen Thor Madsen er efter en længere årrække i New York atter bosiddende i København og kan i øjeblikket opleves i flere københavnske konstellationer bl.a. albumaktuelle Jazz Explorer Trio og Jan Harbeck’s Live Live Jive Jungle."

Type
Koncert
Spisning
Dato og Tidspunkt
8. juli 2018Kl. 13:00
Sted
Byhaven
Pris
Gratis