Den dobbelte verdensmester i scratch DJ Noize og guitaristen Thor Madsen teamer op i Byhaven, og vi tænder op i grillen.

Indtag din aftensmad til klassiske grooves og jazzguitar, som mor stegte den. BBQ til 119 kr. -  børn halv pris. Menu: Steaks, pølser, marinerede koteletter og kylling, salater af sæsonens bedste grøntsager, sommerkartoffel-salat med vinagrette og krydderurter og hjemmelavet hummus samt brød og smør.

Den dobbelte verdensmester i scratch DJ Noize og guitaristen Thor Madsen føjer endnu et kapitel til deres mangeårige samarbejde. Ovenpå en bund af udsøgte 60er- og 70er-grooves boltrer de to sig - nogle gange sejt groovende, andre gange fyrigt og festligt, altid med virtuost overskud og stor intern forståelse. Der har fra hiphoppens fødsel været et naturligt slægtskab til jazzen, og mange af musikerne og producerne har været rundet af eller haft stærke forbindelser til genren. Dette er ikke altid tydeligt i moderne hiphop, men på denne eftermiddag kan man ved selvsyn erfare den intime forbindelse mellem de to genrer.

Samarbejdet mellem den internationalt anerkendte og prisvindende DJ Noize og guitaristen Thor Madsen startede for over 10 år siden, da DJ Noize var gæst med Madsens band Wazzabi ved nogle mindeværdige koncerter i bl.a. Copenhagen JazzHouse og Amager Bio. Siden var Madsen i flere år en del af bandet bag Pede B/DJ Noize og leverede også nummeret med det catchy guitarriff Efter I Morgen (Over Askeskyen 2). I 2014 tog DJ Noize Billie Holiday under kærlig behandling til arrangementet Best Of Jazz Remixed under Copenhagen Jazz Festival og inviterede Madsen med på guitar. Et tætpakket publikum på Frederiksberg Brandstation tog dengang overvældende godt imod den smagfulde bearbejdning af en jazzens absolutte superstars.

 

Type
Koncert
Spisning
Dato og Tidspunkt
13. juli 2018Kl. 17:30
Sted
Byhaven
Pris
Gratis