Oplev de helt særlige Rest in Beats og moderne dans til Café Mix.

Arrangementet starter kl. 18.30, hvor der lukkes op for Åben Scene. Her er der mulighed for at publikum kan dele en sang, en monolog, et digt, en dans eller noget helt andet. Rest in Beats vil efterfølgende indtage scenen med et brag af et set-up akkompagneret af en moderne danser, som vil danse et arrangement over Rest In Beats' ugættelige toner og rytmer.

Rest In Beats er snørklet dansk poesi, der hviler på levende, tektoniske, triphop beats. Duoen består af to legesyge sjæle, som er kendt for deres intense synergi på scenen. Forsanger Rezwan Farmis ekspressive vokal og dragende, poetiske tekstunivers skaber, sammen med deres leg med samplere, synthesizere og pladespillere, en intens og nærværende lyd, der til tider fører tankerne hen på triphop-legender som Portishead eller danske Under Byen.

Rest In Beats’ helt unikke lyd lever et organisk liv i en elektronisk verden. Under Rezwans stemme lægger Sebastian de levende, tektoniske beats, der har dybe rødder i hiphoppens beatkultur. Som en samtale mellem to vilde hjerter, danser Sebastians takter og skarpe scratch med Rezwans dragende vokal – altid i kærlig krig, men perfekt balance med hinanden.

Rest In Beats blev til i mødet mellem Sebastian, 31 år (interaktionsdesigner, producer og scratcher) og Rezwan, 27 år (sangerinde/sangskriver). Deres første musikalske rejse sammen var i hiphop/soul-bandet Billow. De oplevede en stor musikalsk samhørighed, hvilket resulterede i bandet Rest In Beats, som har eksisteret i snart 3 år.

I december 2014 udgav de deres debut-EP "Stadig med, Stadigvæk" på pladeselskabet Machinedrops Productions.

 

Type
Koncert
Målgruppe
Voksne
Unge
Dato og Tidspunkt
1. april 2017Kl. 18:00 til 21:00
Sted
Performancesalen
Pris
Fri entré