Så er der FIFA-turnering! Kom, spil og vind det nye FIFA20 - og få muligheden for at spille mod den nordiske mester.

Støv konsollen af og se at få trænet dine fingermuskler, for BUSTER afholder i år en vaskeægte FIFA-turnering! Find en makker og spil med i en række af episke 2v2-kampe, hvor vinderne belønnes med det spritnye FIFA20 og får mulighed for at spille mod Nordisk Mester 2019, Frederik Fredberg.

 år blænder BUSTER op for den første FIFA-turnering i festivalens historie - dagen efter det nye FIFA20 udkommer! Tilmeld dig selv og din bedste FIFA-buddy til 2v2-turneringen og vær med i kampen om det det sprit nye FIFA20 - og en helt unik mulighed for at spille vinder-kamp mod selveste Frederik Fredberg, Brøndbys professionelle FIFA-spiller og Nordisk Mester 2019. Frederik vil være til stede under under hele turneringen, så måske I også er heldige at få et par svedige gaming-tips med hjem fra mesteren selv.

Vi lægger ud med 16-delsfinaler og der er plads til op til 32 deltagende hold af to spillere. Finalekampen spilles selvfølgelig på storskærm med formidable tilskuerpladser. Bring your best game - og bliv den første FIFA-vinder i BUSTERs historie! Turneringen er ikke associeret med, eller sponsoreret af EA Inc. eller deres partnere. Arrangementet er støttet af Frederiksberg Fonden og Frederiksberg Kommune.

Selve turneringen løber kl. 11-14:30. Tjek-in for tilmeldte hold starter kl. 10:30 - husk at finde på et fedt holdnavn inden i dukker op!

Pris: 50 kr./hold á to spillere. Du skal kun købe én billet pr. hold.

 Mere end film
Frederik Fredberg kommer og hænger ud med os hele dagen - måske der falder lidt tips og tricks af?
Dato og Tidspunkt
28. september 2019Kl. 10:30