Vi viser stop-motionfilmen Isle of Dogs efterfulgt af en workshop, hvor vi skaber nye ting af skrald.

Wes Andersons pelsede stop-motion-film er en original og satirisk påmindelse om, at klodens problemer ikke forsvinder, bare fordi vi gemmer dem af vejen. Kom med til en sjov og kreativ workshop, hvor vi sætter spot på skrald, genbrug og smid-ud-kultur.

Vi befinder os i det japanske øhav 20 år ude i fremtiden. Hundene i millionbyen Megasaki stemples som befængte udskud og deporteres til en ildelugtende skralde-ø. Imens fører fastlandets propagandistiske diktator en kampagne for at få aflivet alle de firbenede venner. Deres overlevelse ligger derfor i hænderne på en gruppe modige børn, der sammen med et kuld af vilde hunde forsøger at skabe fred mellem racerne. Wes Andersons legesyge stop-motion-film er ikke kun et æstetisk mesterstykke, men også en satirisk skildring af, hvordan vi behandler hinanden og vores allesammens klode.

Vi sætter fokus på skrald, genanvendelse og smid-ud-kultur, når vi efter visningen inviterer til en sjov og kreativ workshop, hvor vi sammen skal lære at kreere nye og spændende ting af genbrugsmaterialer.

Anbefales fra 7 år. Filmen vises med engelsk tale og danske undertekster. Arrangementet er støttet af Frederiksberg Fonden og Frederiksberg Kommune.

 Mere end film
'LOKALET - Rum For Opfindsomhed' - Nørrebros helt egen kunstskole for børn og unge - vil efter visningen afholde en unik workshop, hvor du kan prøve kræfter med at skabe ting ud af genbrugsmaterialer. Workshoppen varer ca. en time efter visningen. Det er ikke obligatorisk at deltage i workshoppen.
Type
Film
Workshop
Målgruppe
7+
Dato og Tidspunkt
29. september 2019Kl. 10:30
Pris
25 kr.