Lykke Friis tager dig med på en rejse gennem Tyskland og giver sit bud på, hvem der bliver landets næste forbundskansler.

Mutti, Bundesmutti eller sågar Übermutti. Tysklands kansler, Angela Merkel, har mange navne, og med flygtningekrisen kom der endnu et til, Mother Angela, som trak den anden vej.

Trods de ikke altid velmenende øgenavne har Angela Merkel siddet tungt i kanslersædet de seneste knap 12 år. Forbundsdagsvalget til september er da også nærmest blevet betragtet som afgjort, men nu er der med et kommet mere spænding i tysk politik: Et nyt parti på højrefløjen, Alternative für Deutschland, stiller op, og socialdemokraterne har fået en ny, yderst populær formand.

Lykke Friis, kender af tysk politik og historie, vil tage tilhørerne med på en mental rejse igennem Tyskland og give sit bud på, hvem der bliver Tysklands næste forbundskansler.

Foredraget trækker i høj grad på Lykke Friis’ egne erfaringer som minister og forsker.

Arrangør: FOF København

Om FOF København
FOF København er en non-profit folkeoplysningsforening. FOF København udbyder kurser og foredrag, som udvider den enkeltes horisont både kulturelt, socialt og fagligt. Udbuddet spænder bredt: Fra det højaktuelle foredrag om tidens store debatemner, over kurser i sprog, kommunikation, madlavning og motion, til kreative kurser, musik- og sangundervisning for børn og voksne.

Type
Foredrag
Målgruppe
Voksne
Dato og Tidspunkt
31. august 2017Kl. 19:00
Sted
Performancesalen
Pris
150 kr.