Long-duration performance hvori 6 performere forsøger at gøre oprør.

På scenen sidder seks performere. Alle sammen fra den forkælede instagram-mad-foto-oplæggende, kropsfikserede-og-dog-kropsforskrækkede netflix-afhængige generation Y. Vil det lykkes dem at gøre oprør? Og orker de det overhovedet?

Rosa kan ikke sove. Tankerne om alt det, der er galt med samfundet og som burde ændres, plager hende. Hun føler, at hun burde gøre noget. NU. Og hvad værre er; hun har en snigende fornemmelse af, at Bjarne Jes Hansen (ham med ´Vi voksne kan også være bange´) lusker rundt udenfor vinduerne og holder øje med, om hun kommer i gang med oprøret. Hun står med sovepillerne i hånden og overvejer at tage én. Men fandme nej! Hun smider dem i skraldespanden og går ud i verden for at lede efter ligesindede, der ligesom hende drømmer om oprør.

Rosa sætter 6 personer i stævne på scenen. Alle sammen fra generation Y. De dovne, selvoptagede, barnlige, instagram-mad-foto-oplæggende, kropsfikserede-og-dog-kropsforskrækkede, netflix-afhængige, børne-curlende, ironiske, neokapitalistiske, urealistiske, egoistiske, yndige, ignorante kæmpebabyer. Som ikke har gjort oprør…før nu!

Vil det lykkes disse mennesker at gøre oprør? Kan de blive enige om målet og midlerne? Og orker de overhovedet et oprør, når det kommer til stykket? Kom og se med, når vi stiller dem udfordringen. Performancen spiller kun 3 gange, på 3 forskellige venues i København.

Hver aften i selskab med de 6 performere vil være unik og forløber ikke efter et fast manuskript, men skabes på stedet, når repræsentanter for generation y samles om det næste store oprør…
 

På scenen: Mohamed Ali Osman, Gry Guldager, Sara Hamming, Therese Damsgaard Manley, Rosa Sand og Mikkel Trier Rygaard
Instruktør: Lene Skytt
Dramaturg: Tine Byrdal
Lydtekniker: Brian Larsen
PR- og kommunikationsansvarlig: Carla Gianetti
Producent: Rosa Sand i samarbejde med Teater FÅR302


Performancen er et gæstespil af kunstkollektivet FAMILIEN.

Performancen varer ca. 6 timer, og der vil være en lettere forplejning undervejs. Du kan opleve oprøret i sin fulde længde eller frit gå til og fra undervejs. Vi anbefaler dog, at du kommer kl. 18. og ser, når det hele skydes i gang.

 

Type
Forestilling
Dato og Tidspunkt
7. marts 2019Kl. 18:00
Pris
40-90 kr.