Sæt dig til bords ved de hyggelige langborde til en skøn middag med ølmenu og lad dine sanser blive pirret af mødet mellem øl og råvarer.

3-retters middag med ølmenu
Smag dig gennem tre retter særligt udviklet til lejligheden baseret på håndbrygget øl fra Hoppe.beer. Glad Mad har leget med øllens mange aromaer, som rummer uendelige muligheder for at frembringe råvarernes smagsnuancer.

Der er øl i retterne såvel som i dit glas, og øl- og madmenuen er skabt i et samarbejde mellem Hoppe.beer og Glad Mads køkkenchef. Alle øl er baseret på den belgiske øltradition.

Aftenens menu
● Forret: Fiskepakke med fennikelblomst, laurbær og skalotteløg + salat på fennikel, vanilje og løvstikke med øl- og appelsin-vinaigrette.
● Hovedret: Sensommer-and på to måder + fermenteret æblekompot på Frederiks øl, bagte æbler samt persillekartofler to share.
● Dessert: Blomme tarte-tatin med citron, mynte og koriander samt rosa peber + hjemmerørt vaniljecreme.

Ølmenu
● Aperitif: Chassis. Saison med solbær, 7%
● Forret: Go-Go Blonde, blonde med et snært af lakrids i eftersmagen. 6.8%
● Hovedret: 4 Nuancer af brune - Klassisk belgisk brune dog en anelse tørrere og ikke så sød. 6.8%
● Dessert: Sol Invictus Vintage (2017) - Lagret saison med koriander og vanilje. 7.5%



Frederik Hoppes mikrobryggeri Hoppe.beer laver øl inspireret af belgisk bryggetradition. Café Glad drives af køkkenchef Nick Vienberg, som har en stor passion for at inkorporere øl i mad. Frederik og Nick er begge drevet af kreativitet og en evig søgen efter de mest interessant smagsoplevelser. Oplev en helt igennem ølgastronomisk langbordsmiddag i selskab med de to.

Da der serveres alkohol til arrangementet skal du være min. 18 år for at deltage.

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival.

 

 

Type
Spisning
Dato og Tidspunkt
30. august 2019Kl. 18:30
Sted
Caféen
Pris
349,- (ex. gebyr)